Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualizacja w Smart Switch do Pie a beta z One UI

(Temat utworzony: 09-11-2019 02:49 PM)
458 Wyświetlenia
markowymarek
Journeyman
Opcje

Smart Swich na maku pokazał mi właśnie aktualizację telefonu - ale czy rzeczywiście jest to najnowsze oprogramowanie? Uczestniczę w programie beta, na telefonie mam Wersję systemu Android 10 z Wersją modemu G973FXXU3ZSK3. Smart Switch widzi to tak:

Bieżąca wersja PDA: SK3 / CSC: SK3 / PHONE: SK3(XEO)

Najnowsza wersja PDA: SII / CSC: SIE / PHONE: SIE(XEO)

Rozmiar: 4634 MB.

Oprogramowanie instalowane przez Smart Switch miało by mi wymazać dane i zainstalować Android Pie, wg opisu. Załączam zrzuty.

Co myślicie, błąd opisu? Aktualizować?Screenshot_20191109-123517_Software update.jpg

Screenshot_20191109-123558_Settings.jpg

1573299826132455617981058200440.jpg

0 Like
6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@markowymarek a gdybyś przeczytał uwagi podczas przystępowania do testów, to już byś wiedział, że bętę aktualizujemu wyłacznie via OTA/FOTA.

Smart Switch w czasie beta testów służy tylko i wyłącznie do powrotu do oficjalne wersji systemu, czyłi własnie Pie. 

I o tym właśnie są informację w zaprezentowanych screenach. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
markowymarek
Journeyman
Opcje
Dzięki za informację. Ton wypowiedzi rodem z elektroda.pl jest nie na miejscu. Nie pamiętam, co czytałem.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@markowymarek a pamiętanie przez innych takich podstawowych rzeczy, żeby móc tobie wyjaśnić/przypomnieć, jest na miejscu?

Kontynuując temat portalu o którym wspomniałeś, to gdybyś włożył choć niewiele trudu i zapoznał się tematami na betaforum, sam znalazłbyś odpowiedzieć.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
markowymarek
Journeyman
Opcje
Tak, jest na miejscu, mało tego, to właśnie to jest istotą for. Wymiana informacji. Szybkie szukanie podczas pisania tematu nie przyniosło odpowiedzi.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@markowymarek, rozumiem, że temat został już wyjaśniony. Jeżeli chcesz wrócić do stabilnej wersji oprogramowania (Android Pie) to pamiętaj żeby przed skorzystaniem z aplikacji Smart Switch wypisać się z programu beta w aplikacji Samsung Members.

MagdalenaG
Helping Hand
Opcje

Cześć @markowymarek,

Widzę, że pozostali panowie wyjaśnili już twoje wątpliwości. Jeśli chodzi o aktualizację Programu Beta, to wyszła ona w zeszłym tygodniu i powinna być widoczna po wejściu w Ustawienia > Aktualizacja oprogramowania.