Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja Androida 14 i Ul 6.0

(Temat utworzony: 03-11-2023 11:58 AM)
869 Wyświetlenia
KATE23-61
Explorer
Opcje
Prosze o info , jezeli bralem udzial w testach Beta Androida 14 i po pewnym czasie ZREZYGNOWALEM z testow czy dla mojego Samsunga S 23 ultra bedzie osiagalna wersja " UŻYTKOWA" Androida , ktory podobno juz jest ? Czy bede musial czekac do nastepnej aktualizacji? Jak skoro w ustawieniach pobrania aktualizacji mam info , ze WERSJA JEST AKTUALNA?? A to jest nadal tylko BETA??
0 Like
16 Odpowiedzi
Selixo
Big Cheese
Opcje
Wypisując się z testów powinno się wrócić przez smart switch na PC do poprzedniej wersji androida 13. Teraz ciężko odpowiedzieć na pytanie, czy będzie. Nie rezygnowałem z testów i dostałem normalnie aktualizację do oficjalnej wersji. Spróbuj wrzucić na poprzednią oficjalną wersję przez smart swich. Pamiętaj wiąże się to ze zresetowaniem telefonu do stanu fabrycznego. Może już masz oficjalną wersję, ale przeoczyłeś? Screenshot_20231103_120539_Settings.jpg
0 Like
2beatka
Pioneer
Opcje
Czy dostanie aktualizacje samsung m23 5g
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Tak dostanie zgodnie z Harmonogramem. Póki co mamy jedynie przybliżony Harmonogram, ale powinien on się pokryć z tym realnym. https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-salonik/android-14-i-one-ui-6-0-kiedy-i-dla-kogo/td-p/83...
Kamila30
Pioneer
Opcje
A pisało że samsung a53 5g dostanie w listopadzie zmieniło się 😞
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kamila30, na ten moment nie jest dostępny oficjalny harmonogram. Planowana data udostępnienia aktualizacji może ulec zmianie.

Kamila30
Pioneer
Opcje
Dziękuję za informację:)
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KATE23-61, Sprawdź, czy program Smart Switch pod Windows wykryje nową aktualizację. Obawiam się jednak, że może być problem i konieczna będzie wizyta w serwisie w celu przywrócenia stabilnego oprogramowania.

0 Like
Rafał_A_
Helping Hand
Opcje
Problem już opisywałem na forum.

Po rezygnacji z beta testów należy przywróć stabilne A13 lub zarejestrować się ponownie i pobrać brakujące aktualizacje i w końcowym etapie wersję stabilną.
Na tą chwilę zostaje tylko powrót do A13 ponieważ program już się zakończył baner z rejestracją znikł i nie mam możliwości nadrobienia zaległości w aktualizacjach beta.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Rafał_A_, Pytanie czy Smart Switch pozwoli jeszcze wrócić do stabilnego wydania.