Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mozna przejść koło takiego widoku ale musiałem chodzic i szukac żeby było piękne zdjęcie S20Plus

Nie mozna przejść koło takiego widoku ale musiałem chodzic i szukac żeby było piękne zdjęcie S20Plus

foto00
Apprentice
fotografia-krajobrazowa-obraz-wyrozniajacy.jpg
Komentarze
Aga_kk33
Opcje

Super miejsce i super zdjęcie😃

OleksiiA
Opcje

@foto00, czy na pewno jesteś autorem tego ujęcia? Identyczne zdjęcie można znaleźć na jednej ze stron internetowych z poradnikami dla fotografów:

OleksiiA_0-1655208278525.png

foto00
Opcje
Witam tak jestem autorem tego zdjęcia i zajmuje się nauka robienia zdjęci i prowadzie poradnik tak samo jak prawidłowo robić zdjęcia
OleksiiA
Opcje

@foto00, w takim razie nie było tematu, wiesz, czasem się zdarza, że ktoś chce skorzystać z cudzego talentu, żeby wygrać konkurs. :winking-face: Popraw tylko tytuł zgłoszenia, musi w nim być nazwa telefonu, którym zdjęcie zostało zrobione.

foto00
Opcje
Dobrze nieraz tak jest a Dobrze zmnienie tylko nie wiem czemu nie mogę zmienić. A s20plus
OleksiiA
Opcje

@foto00, poprawiłem, chociaż zdaje się, że użycie dodatkowego obiektywu może zdyskwalifikować tę fotografię, ponieważ w regulaminie jest taki punkt: "Do Konkursu nie będą dopuszczone zdjęcia zrobione jakimkolwiek innym urządzeniem niż smartfon marki Samsung. Zdjęcia nie mogą być edytowane, ale dozwolone jest przycinanie kadru i zastosowanie efektów w aparacie tj. własnego filtra lub jednego z wbudowanych (np. BW, sepia itp.)." A użycie dodatkowego obiektywu można pod to podciągnąć. Nie wiem, czy była obróbka, totalnie nie jestem specem w temacie fotografowania.

foto00
Opcje
Nie nie było na prawdę wszystko na telefonie a nic nie mówiłem pierwszy raz biorę na taki konkurs bo mnie corka na mówiła bo jak ona powiedziała jaka będzie nagroda jak by coś się udało to onna ja dostaje bo mnie namówiła na to he he to robię tylko ro dla niej
OleksiiA
Opcje

@foto00, zobaczymy, trzymam kciuki za wygraną!