Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłanie i odbieranie MMS przy wyłączonej transmisji danych Każdy Samsung

(Temat utworzony: 06-10-2020 12:01 PM)
6407 Wyświetlenia
Przemysław91
Journeyman
Opcje
Witam
Odkryłem sposób na auto MMS bez transmisji danych. Proste banalne rozwiązanie bez zabawy ze zmiana softu multi csc ,kombinowanego, root oraz adb. Należy pobrać aplikację Android Hidden Settings autorstwa Common tools i przy WYŁĄCZONEJ TRANSMISJI DANYCH wejść w ustawienia sieci komórkowej i tam będzie widniała opcja auto MMS. Opcja ta nie pokaże się przy włączonej Transmisji ! Działa nawet po restarcie i odinstalowaniu aplikacji. Link do sklepu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jami.tool.hiddensetting

Screen 

image

image

image

image

Pozdrawiam
5 Odpowiedzi
Citizen2020
Voyager
Opcje
Nie każdy, One UI Core nie posiada tej opcji.
0 Like
Fełtek
Pioneer
Opcje
Dzięki Majster Przemysław91! Jesteś mistrz. W moim nowym S20 fe 5g działa idealnie. 🤟Browar kolego.
0 Like
manok
First Poster
Opcje

Na Galaxy A5 2017 też nie pomogła instalacja tej apki. Nie pokazuje się ta opcja dla mms.

0 Like
JackyChan
Explorer
Opcje
Cześć. Mam pytanie czy mam uruchomić roaming danych jak na screenie? Czy też mms messages?
0 Like
Rkl81
First Poster
Opcje
U mnie opcje odkryłem po zainstalowaniu wiadomości google, ustawieniu jako domyślnej. Wyłączyłem transmisję i wysłałem mms,u góry ekranu wyskoczyło mi info po którego naciśnięciu przeniosło mnie do opcji wysyłania mms podczas wyłączonej transmisji. Samsung g a71.
0 Like