Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wolne ładowanie Note Edge (note 4 edge)

(Temat utworzony: 18-06-2019 09:07 AM)
420 Wyświetlenia
macger
First Poster
Opcje

Witam

Mam dziwny problem...probuje go zdiagnozowac.

Otoz wczesniej mialem tez Note Edge tylko zaczal sie resetowac zacinac itp i musialem kupic nowy.

Z nowym problem jest taki ze ładuje sie mega wolno.

Stary nawet gdy Fiksowal jak i po resecie fabrycznym bardzo szybko sie ładuje a "nowy" jak slimak

dodam ze ładuję je tą samą ładowarką i na probę zamiennie wiec nie jest to kwestia uszkodzonego kabelka.

gdszie szukac problemu?

zmienic baterie pomiedzy telefonami? czy kupic nowa? czy cos jest z "nowym" tel innego?

poza tym w zasadzie "staje" po naładowaniu do 90% i potem to juz wleeeeeeeeeeeeecze sie ładowanie

0 Like
6 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@macger  Obawiam się że masz problem z baterią możesz spóbować tego Klik

macger
First Poster
Opcje

wiesz jesli to bateria to luz ale cos mi mowi ze to nie to

co gorsza przed chwila zaobserwowalem ze nie wykrywa go PC pomino zainstalowanych sterownikow

tylko ladowanie sie wlacza a na ekranie nie wyskakuje zadne pytanie o tryb USB :(...po resecie fabrycznym (4-5dni temu) działało toto na tym samym komp. poza tym nie dziala mi tez OTG pendrive na nim....cos to brzydko wyglada.

moze zas reset do fabrycznych by cos dal? jak uwazasz?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@macger  Możliwe że port USB jest uszkodzony. 

0 Like
macger
First Poster
Opcje

no i wlasnie to mi zaczyna chodzic po glowie i martwic bardzo :(. koszt jaki tego?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@macger, w takim wypadku najlepiej skontaktować się z punktem serwisowym i dopytać o koszt takiej usługi. Listę serwisów znajdziesz w tym miejscu.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Najlepiej dopytać się  w serwisie jaki  będzie koszt,  wydaje mi się  że  nie powinien być zbyt duży.  Listę serwisów podał kolega @mirudo24 .

0 Like