25-04-2017 12:27 PM
Witam! Mam pewien problem z telefonem Samsung Galaxy S6 Edge. Telefon jest dosyć nowy, ponieważ ma około 5 miesięcy. Jest na gwarancji. Mój problem polega na tym, że kiedy podłączam telefon do komputera z systemem Windows 10, albo Windows 7 to oba te systemy nie rozpoznają telefonu. Próbowałem z wieloma portami USB, także z 5 kablami ktore normalnie czytają inne telefony oprócz mojego. Więc wina na pewno nie jest po stronie kabla ani po stronie wejście USB. Kiedyś normalnie mogłem podłączyć telefon przez USB i mogłem na spokojnie zgrywać sobie pliki itp. A teraz tego nie mogę od jakiegoś miesiąca i nadal szukam rozwiązania.
Tutaj zamieszczam błąd który został wyświetlony. Przepraszam za to, że po angielsku, ale jest mi tak o wiele łatwiej
Mam nadzieję, że jesteście mi w jakiś sposób pomóc...
P.S Przeszukałem chyba prawie cały internet i próbowałem wielu metod, jednak żadna z nich nie działa.
25-04-2017 09:14 PM
Spróbowałeś zainstalować sterowniki do telefonu Samsunga?
Najprościej jest zainstalować program KIES lub Smart Switch, tam sterowniki dodawane są do systemu automatycznie.
Ponadto musisz mieć aktualne biblioteki VC++ 2008 w wersji 32-bitowej i chyba jeszcze .NET Framework (składniki systemu windows)
Odpisz czy dałeś radę, jeśli nie możesz znaleźć plików, to podam linki.