Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Windows nie odczytuje telefonu Samsung Galaxy S6 Edge

(Temat utworzony: 25-04-2017 12:27 PM)
4091 Wyświetlenia
oliwierpiasecki
First Poster
Opcje

Witam! Mam pewien problem z telefonem Samsung Galaxy S6 Edge. Telefon jest dosyć nowy, ponieważ ma około 5 miesięcy. Jest na gwarancji. Mój problem polega na tym, że kiedy podłączam telefon do komputera z systemem Windows 10, albo Windows 7 to oba te systemy nie rozpoznają telefonu. Próbowałem z wieloma portami USB, także z 5 kablami ktore normalnie czytają inne telefony oprócz mojego. Więc wina na pewno nie jest po stronie kabla ani po stronie wejście USB. Kiedyś normalnie mogłem podłączyć telefon przez USB i mogłem na spokojnie zgrywać sobie pliki itp. A teraz tego nie mogę od jakiegoś miesiąca i nadal szukam rozwiązania.

Tutaj zamieszczam błąd który został wyświetlony. Przepraszam za to, że po angielsku, ale jest mi tak o wiele łatwiej :smiling-face:error.png

Mam nadzieję, że jesteście mi w jakiś sposób pomóc... 

P.S Przeszukałem chyba prawie cały internet i próbowałem wielu metod, jednak żadna z nich nie działa.

0 Like
1 Odpowiedz
kenoko
Explorer
Opcje

Spróbowałeś zainstalować sterowniki do telefonu Samsunga?

Najprościej jest zainstalować program KIES lub Smart Switch, tam sterowniki dodawane są do systemu automatycznie.

Ponadto musisz mieć aktualne biblioteki VC++ 2008 w wersji 32-bitowej i chyba jeszcze .NET Framework (składniki systemu windows)

Odpisz czy dałeś radę, jeśli nie możesz znaleźć plików, to podam linki.

==========================================
kto chce - szuka sposobu, kto nie chce - szuka powodu