Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wariujący pasek nawigacji

(Temat utworzony: 21-03-2021 11:18 AM)
2982 Wyświetlenia
AdaM4M
Pathfinder
Opcje
Po aktualizacji do androida 11 na M51 pasek nawigacji szwankuje. Mam ustawione gesty, bez podpowiedzi, a mimo to co jakiś czas przycisk na dole się pojawia samoczynnie. Co gorsza od czasu do czasu przestają działać gesty wstecz z krawędzi ekranu i muszę wtedy restartować telefon. Jest to dość irytujące. Myślałem nad wipe cache partition, ale może ktoś ma jakiś inny pomysł?
56 Odpowiedzi
Adam Dub
Journeyman
Opcje
Zainstalowałem smart switch na komputerze, zrobiłem sobie kopię zapasową (że względu na pliki.. Jeśli też chcesz robić kopię, odznacz "ustawienia)
Telefon przywróciłem do ustawień fabrycznych, znów podłączając do komputera przywróciłem kopię zapasową i działa.. Coprawda musiałem wszystkie ustawienia konfigurować od nowa, ale pasek działa już normalnie
olaswance
Journeyman
Opcje
To jest nowy telefon . Nic na niego nie wrzucałam. Włożyłam tylko kartę sim. Myślałam że pójdzie intuicyjnie. Zaczynam żałować.
0 Like
Adam Dub
Journeyman
Opcje
No to jak nie ma na telefonie nic takiego, to znajdź w ustawieniach "resetowanie danych fabrycznych", przywróć mi ustawienia fabryczne i powinno pomóc.. Tylko trzeba będzie wszystko skonfigurować pod siebie od nowa
olaswance
Journeyman
Opcje
Udało się. Dziękuję wszystkim za pomoc. Nie wiem od czego to zależało tak naprawdę. Dzisiejszy reset był którymś z kolei. Pozdrawiam Wszystkich zaangażowanych z całego serducha. Wszystko robiłam ręcznie bez switcha ze starego aparatu.
gnossienne
First Poster
Opcje
Galaxy S24 zakupiony u operatora (Plus), od początku nie działa przycisk w pasku nawigacji. Po naciśnięciu pojawia się komunikat "Zasady zabezpieczeń Knox ograniczają wykonanie tej czynności". Filmiki Hindusów-geniuszy nie pomagają, a brak tej opcji jest bardzo uciążliwy. 

Help? :DD
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Cześć! Jaki przycisk? Masz najnowszy soft?
0 Like
gnossienne
First Poster
Opcje
hej! tak, wszystkie aktualizacje na bieżąco1725271089854.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@gnossienne, skorzystaj jeszcze z podpowiedzi z tego wątku.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

maximus37
First Poster
Opcje
Mam to samo? Znalazł ktoś jakieś rozwiązanie?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@maximus37, czy korzystałeś z wskazówek z tego wątku?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like