Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sms

(Temat utworzony: 31-01-2020 02:04 PM)
309 Wyświetlenia
Basia80
Student
Opcje

Witam, 

Wiem, że smsy w dzisiejszych czasach nie są zbyt popularne. Niemniej jednak w mojej pracy często się przydają. Bardzo pomocna była funkcja ustawienia daty i godziny wysłania smsów. Po jednej z aktualizacji okazało się, że tej funkcji już nie ma. Ktoś może mi pomóc jak do tego wrócić? Będę bardzo wdzięczna.

0 Like
3 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Basia80, nie wiem jak to wygląda w modelu J5, ale w Note10+ opcja planowania wiadomości jest dostępna. Po lewej stronie okienka wprowadzania wiadomości dostępne są trzy opcje. Kliknij w ikonkę plusa i wtedy zobaczysz dodatkowe możliwości związane z wysyłaniem wiadomości.

Screenshot_20200131-151929_Messages.jpg

Basia80
Student
Opcje

Nawet nie wiesz jak bardzo mi pomogłeś. Weszłam tam, gdzie pisałeś i się zmartwiłam,bo nie było tego plusika. Były jakieś 4 kwadraciki więc myślę zerknę z ciekawości co to w ogóle jest, bo wcześniej tego nie zauważyłam. I okazało się, że tam właśnie jest opcja planowania wysłania SMS. Bardzo, bardzo Ci dziękuję i życzę udanego weekendu 😊

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Basia80, nie ma sprawy. Również życzę udanego weekendu i zachęcam do kolejnych odwiedzin forum Samsung Community 😉

0 Like