Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s8 zawiesił się

(Temat utworzony: 05-10-2018 09:11 AM)
11941 Wyświetlenia
kasikk
Apprentice
Opcje

Witam. Kilka godzin temu mój telefon Samsung Galaxy S8 wyłączył się( rozładowała się bateria) podpiełam go do ładowarki. Gdy trochę się podładował włączyłam go ustawiłam budzik i telefn ładujący zostawiłam na noc. po 5 godzinach nadal się ładowła i działał bo sprawdzałam która jest godzina. po 6 godzinach na ekranie wyświetlił się napis "Samsung Galaxy S8 powered by android" - i tak jest cały czas wyświetla cały czas ten napis i na nic nie odpowiada(naciskałam przycisk od włączania i nic się nie działo). Gdy naciskam przycisk włączenia i vol- napis znika i za pare sekund pojawia się i robi tak kilkadziesiąt razy znika i pojawia się aż zowu jest napis bez znikania. Telefon kupiłam 8 miesięcy temu. Nie miał też żadnych uszkodzeń itp. Co mam zrobić? Proszę o pomoc!!!! JAK ODZYSKAĆ ZDJĘCIA????

0 Like
26 Odpowiedzi
Banan52
Troubleshooter
Opcje

Podłącz telefon pod smart switch i spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. 

Jeśli zdjęcia są na pamięci wewnętrznej to lipa .

0 Like
bpietras92
Pathfinder
Opcje

Lub możesz spróbować metody pokazane tutaj: https://thedroidguy.com/2018/09/fix-samsung-galaxy-s8-thats-stuck-bootloop-troubleshooting-guide-107...

Jeśli moja odpowiedź pomogła Ci kliknij LIKE.
kasikk
Apprentice
Opcje

Niestety zdjęcia są zapisane w telefonie 😞 

0 Like
bpietras92
Pathfinder
Opcje
Skorzystaj z linku który podeslalem, wipe chache nie usuwa danych. A na przyszłość - backup w chmurze polecam.

0 Like
kasikk
Apprentice
Opcje

krok 1, 2 i 3 nie działa. Ja nie mogę wyłączyć telefonu tylko restart przez vol- i power ale on wtedy w kółko czarny ekran z wibracją jakby się wyłaczył i za chwilke znowu ekran z napisem "samsung s8........." i kilkadzieciąt razy tak w kółko robi i zostaje z napisem.

a krok 4 

Step 4: Perform the Master reset if possible

to już chyba tracę wszystko?

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

@kasikk

Po wejściu w menu Recovery wybierz wipe cache partition.

Jest szansa, że to załatwi sprawę bez utraty danych.

Jeśli nadal telefon nie będzie się włączał pozostaje całkowity reset.

0 Like
kasikk
Apprentice
Opcje

Jak to zrobić? bo już nie wiem. 

A może jest ktoś, jakiś cudotwórca z Trójmiasta, który może mi pomóc. Ja mogę stracić gwarancję aby tylko odzyskać zdjęcia.

0 Like
bpietras92
Pathfinder
Opcje
Jest w instrukcji, którą podesłałem
Step 3: Try to start the phone up in Recovery mode

Powinno się udać włączyć recovery zaraz po restarcie.
po restarcie przez vol- i power przytrzymaj kombinację klawiszy podaną w instrukcji, w s6 taki sposób działał.

0 Like
kasikk
Apprentice
Opcje

nie da rady 😞

0 Like