Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung M21- nie działa wyświetlacz

(Temat utworzony: 08-07-2021 11:50 PM)
2102 Wyświetlenia
MS211
Apprentice
Opcje

Witam, 

Wyświetlacz w telefonie przestał działać, powiadomienia przychodzą więc telefon działa. Starałam się go wyłączyć poprzez przytrzymanie przycisku zasilania jednak to nic nie dało, nadal obraz nie jest wyświetlany. Obraz przestał działać jakiś czas po upadku telefonu lecz z niedużej wysokości. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji?

0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MS211  Witam

Czyli wyświetlacz w ogóle nie reaguje,  nie ma obrazu.

Czy są widoczne jakieś uszkodzenia. 

W takim przypadku konieczny będzie serwis.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy udało się wyłączyć telefon? Jeżeli nie to spróbuj wykonać soft reset. Przytrzymaj jednocześnie przycisk zasilania oraz zmniejszania siły głosu przez 15 sekund.

MS211
Apprentice
Opcje

Tak, nie ma w ogóle obrazu i nie ma widocznych uszkodzeń. 

0 Like
MS211
Apprentice
Opcje

Nie udało mi się wyłączyć telefonu, ciągle przychodzą powiadomienia. Próbowałam trzymać przycisk zasilania i zmniejszania głosu, ale nic to nie dało- robiły się tylko screenshoty. Próbowałam też wyłączyć go poprzez przytrzymanie przycisku zasilania i zwiększania głośności, ale to też nie przynosiło żadnych efektów 

0 Like
MS211
Apprentice
Opcje

Nic nie jest widoczne na wyświetlaczy oraz nie ma widocznych uszkodzeń 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Naciśnij przycisk zasilania i dosłownie chwilę później przycisk zmniejszania siły głosu i trzymaj przyciski wciśnięte przez 15-20 sekund. Telefon powinien uruchomić się ponownie.

MS211
Apprentice
Opcje

Te działania też nie przyniosły żadnych skutków. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym. Poniżej znajdziesz wyszukiwarkę serwisów.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/