Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S III Mini inne oprogramowanie

(Temat utworzony: 17-02-2024 06:42 PM)
355 Wyświetlenia
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Cześć,
ostatnio wygrzebałem u siebie Samsunga S III Mini (GT-I8190). Mam takie pytanie - czy jest sens zainstalować jakieś nowsze oprogramowanie typu Lineage, chciałbym jakoś ten telefon wykorzystać z powodu jego poręcznego rozmiaru. I jeszcze takie pytanie - czy będzie tam działać YouTube i Usługi Google Play, albo jest na to jakiś trik, dodam że obecne oprogramowanie to Android 4.1.2.

12 Odpowiedzi
Tendi
Pathfinder
Opcje
Mam note 3 - też wiekowy sprzęt Samsunga. Wgrałem na niego rom od pixela - znalazłem taki na jakimś forum. Telefon działa poprawnie po za BT. Dałem go dziecku i bez problemu gra czy ogląda youtube. Zainstalowałem też inną wersję YT (revanced - brak reklam) oraz program do monitorowania na swoim telefonie co i ile robi. Więc jak poszukasz odpowiedniego romu to powinien jeszcze w miarę działać.
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Mam jeszcze takie pytanko - czy jako wieloletni użytkownik Androida odczuję jakąś różnicę na tym pixelu?
0 Like
Tendi
Pathfinder
Opcje
To też android tylko wersja z pixela przerobiona i wgrana na samsunga. Nie wiem czy jest taka na s3. Musisz poszukać na różnych forach i ewentualnie przetestować kilka - chyba że już pierwszy będzie ok.
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Na jakimś kanale znalazłem ale trochę się boję że jak coś pójdzie nie tak to mi już się nie odpali
0 Like
Tendi
Pathfinder
Opcje
Aktualnie i tak pewnie nieda się z niego korzystać bo inaczej byś niechciał bawić się z oprogramowaniem. Przygotowałbym tylko oryginalny rom by jakby co wgrać go ponownie gdyby ten nowy był ferelny.
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
OK, spróbuję to zrobić, dzięki
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Niestety, ale przy zainstalowaniu nowego oprogramowania telefon zwolnił z tempa ślimaczego na żółwie, nie da się normalnie obsługiwać telefonu
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lบxบrℽ  czyli jednak nic z tego...

0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Teraz baruję się z usuwaniem domyślnych aplikacji (nie wiem po co komu program do kopania BTC w domyślnych aplikacjach systemowych), może trochę przyśpieszy, ale nie spodziewam się cudownego działania
0 Like