Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamacja telefonu myrepairs.cdti.pl ccsonline.pl

(Temat utworzony: 12-08-2019 04:00 PM)
1326 Wyświetlenia
radoslawm89
Student
Opcje

Kupiłem telefony w sklepie euro.rtv.agd. Jest gwarancja producenta.... przez stronę Samsunga nie da się zgłosić reklamacji i... Pani na infolinii powiedziala, że telefon był kupiony w innym sklepie. Podała mi 2adresy www na których zrobić to bez problemu....... :

myrepairs.cdti.pl

ccsonline.pl

3 godziny zmarnowane.... nic nie załatwione. Wołają kartę gwarancji, xero dowodu zakupu, infolinie cały czas zajęte. 15 minut sluchania sygnału zajetej linii....itp. Konkurencja lepiej się postarala: wystarczy telefon od Heńka z oelyxa, albo allegrot, numer imei. Kurier jest na drugi dzień....6minut i załatwione. Nikt nie utrudnia, żadnych pośredników.... ccsonline.pl wycenila mi naprawe na 270 zł..... autoryzowany serwis w moim mieście na 70. Bez utraty gwarancji. Telefon można zostawić na naprawę gwarancyjną u nich bez dodatkowych kosztów. Jeśli macie taki problem nie traccie czasu ani nerwów na tych naciągaczy! Szukajcie autoryzowanego serwisu bez nerwów i dodatkowych kosztów;) 

0 Like
4 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@radoslawm89  Szkoda że nie napisałeś jaki masz problem z telefonem ? Ale coś wsponiałeś o kosztach więc domyślam się że naprawa odpłatna. Jakie wymaga są dokumenty do maprawy gwarancyjnej zadziesz tutaj Klik 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radoslawm89, reklamację możesz złożyć w sklepie, w którym kupiłeś telefon lub bezpośrednio w serwisie firmy Samsung. Nie do końca rozumiem w czym tkwi Twój problem. Mimo wszystko zachęcam do zgłoszenia się w punkcie serwisowym Samsung, gdzie na podstawie dowodu zakupu naprawią telefon bezpłatnie, o ile jest to wada a nie uszkodzenie mechaniczne.

0 Like
radoslawm89
Student
Opcje

Wycenili wymianę osłony tylnego aparatu na 270 zł 😐 A autoryzowany serwis na 70. A żeby podjąć się naprawy gwarancyjnej, trzeba by im zapłacić 270. 

Matematykę zostawiam Tobie 🤔

Pani na infolinii Samsunga powiedziała, że to tylko przez te dwie strony www można 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radoslawm89, niestety nie wiem dlaczego nie otrzymałeś informacji, że usterkę możesz usunąć w autoryzowanym serwisie firmy Samsung. Teraz tylko musisz zgłosić się do serwisu, gdzie wymienią osłonę tylnego aparatu w przystępnej cenie. Daj znać po usłudze serwisowej czy wszystko poszło po Twojej myśli.