Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

M33 5G nie mogę zmienić czasu spędzanego przed ekranem

(Temat utworzony: niedziela)
148 Wyświetlenia
grzybek123
Apprentice
Opcje

Mam mój telefon już 2 lata i na samym początku ustawiłam pin do jednej z funkcji cyfrowy dobrostan (czasomierze aplikacji) i niw mogę zmienić teraz czasu spędzanego przed ekranem. Proszę o pomoc jak wykasować jakoś ten kod PIN. Mój telefon to galaxy M33 5g (ale proszę wszytkich o pomoc, nie tylko posiadaczy telefonów tej serii)

0 Like
6 Odpowiedzi
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Spróbuj zalogować się do Google Admin. Na ekranie "podaj pin" wybierz: nie pamiętam kodu... Zaloguj się na konto administratora hasłem i poszukaj opcji "zmiana kodu pin"...
grzybek123
Apprentice
Opcje
To jest w Google? Bo funkcja cyfrowy dobrostan przecież jest w ustawieniach
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Możesz spróbować (nic nie stracisz poza chwilą czasu) odinstalować aplikację, wyczyścić partycję danych tymczasowych (wipe cache) i zainstalować (z Galaxy store) na nowo, ale nie jestem pewien, czy to usunie pin...
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@grzybek123, Na ekranie wpisywania kodu PIN powinna być dostępna opcja Nie pamiętam kodu PIN. Po jej wybraniu zamiast kodu będziesz poproszona o zalogowanie się do konta Samsung. 

grzybek123
Apprentice
Opcje
Właśnie nie ma opcji takiej 😢
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@grzybek123, W takim razie pozostaje tylko reset wszystkich ustawień lub przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych. 

0 Like