Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problemy w androidzie 11 /ONE UI 3.0

(Temat utworzony: 14-02-2021 07:26 PM)
553 Wyświetlenia
xPiTeRx
Journeyman
Opcje
Siemka, ostatnio zrobiłem aktualizację do andka 11 i pojawilo sie wiele problematycznych funkcji , dla mnie są to: 1. Bąbelki messengera ( juz podobno naprowione) , 
2. Galeria - nie można edytowac nazwy zdjęcia.. nie wiem po co to usunęli a czesto z tego korzystam. 
3. Podział ekranu - jak sobie podziele ekran na np na górze niech będzie youtube to na dole wyświetla sie lista wszystkich aplikacji.. i teraz są 2 problemy. po pierwsze nie ma tam aplikacji z sejfu ,przez co musze wchodzic w sejf , podzielic ekran i na dole dac yt i zamienić stronami.. po drugie na dole chciałbym otworzyć aplikację którą mam na ekranie głównym albo przed chwilą jej używałem i bym sobie szybko kliknął panel z otwartymi aplikacjami i wybrał tą aplikację a takto musze ją wpisywać albo jej szukać przez co dłużej to trwa. A i Jeszcze jeden problem z podziałem. Zaużmy że mam juz zrobiony podział na youtube i facebooka i chce zmienić fb na np przeglądarkę to teraz nie mogę sobie po prostu kliknąć ostatnich aplikacji tylko musze zamknąć tą dolną i od początku robić podział ekranu klikając w yt a potem szukac przeglądarki na liście... według mnie wcześniej było to o wiele prostsze i szybsze. chyba ze jest jakas opcja zeby przy podziale nie było tej listy wszystkich aplikacji tylko tak jak wczensiej ekran główny ? 
0 Like
3 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Trochę namieszali. Co do edycji nazwy zdjęcia teraz robi się to w aplikacji Moje pliki.

clipboard_image_1613330036796.jpg

0 Like
xPiTeRx
Journeyman
Opcje
No wiem.. ale nie chce mi sie co chwila wchodzic i szukac po folderach tego zdjęcia 😅
0 Like
Pioch
Explorer
Opcje
Potwierdzam, dużo korzystam z podziału ekranu. gdybym wiedział że tak jest nie aktualizowałbym telefonu.
0 Like