Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wysylaniem mms galaxy s8+

(Temat utworzony: 20-09-2020 11:49 PM)
1880 Wyświetlenia
Maniaczek88
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem z wysylaniem mms. Tzn nawet nie mam takiej opcji zeby wyslac. Prawdopodobie po ostatniej aktualizacji. Kontaktowałem sie z siecia play wszystko co bylo mozliwe zostalo zastosowane i dalej nic. Pomocy 

0 Like
19 Odpowiedzi
Gurami
Pioneer
Opcje
widocznie omylkowo odinstalowales badz wylaczyles aplikacje sms tzn wiadomosci. wlacz ja badz zainstaluj ponownie :winking-face:
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maniaczek88   Napisz, jaki posiadasz wariant telefonu oraz oprogramowanie. Aby, sprawdzić przejdź kolejno do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu. Podaj wartości zaznaczone w zielonych ramkach na poniższym zrzucie ekranowym

Kod-CSC-Samsung-GalaxyXEO.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@vdsl2 obstawiamy PHNa u kolegi @Maniaczek88? Oby tylko dał znać, to się pomoże. 😉

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Maniaczek88
First Poster
Opcje
juz wszystko wiem. warto bylo skontaktowac sie z samsungiem. podalem imei i pan powiedzial ze tel jest holenderski a tam wycofali sie z mms. w takim wypadku najlepiej sciagnac sobie aplikacje WIADOMOSCI GOOGLE i problem rozwiazany. zadne konfiguracje mms nie pomogly i nie pomoga. chyba ze rootowanie systemu by pomoglo ale wiadomo z czym to sie wiąże
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Maniaczek88 napisałem, że PHN, a nie usuniecie lub wyłączenie aplikacji jak napisał @Gurami.

Problem znany i przerabiany już kilka razy. 😉

Jeżeli masz ochotę, odezwij się na privie, pozbędziemy się problemu. 😎

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Maniaczek88
First Poster
Opcje
nie wiem o co chodzi ale moze byc heheh
0 Like
Maniaczek88
First Poster
Opcje
a jak pisac na priv bo ja to swiezak w tych sprawach
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Maniaczek88 wysłałem wiadomość do ciebie, w celu ułatwienia komunikacji 😉

0 Like
nowak1993
First Poster
Opcje
ja również nie mogę wysyłać mms. tel kupiony w Holandii.
0 Like