Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wifi samsung galaxy s7

(Temat utworzony: 18-10-2018 09:30 PM)
3323 Wyświetlenia
bartek7782667
First Poster
Opcje

Kupiłem właśnie samsung galaxy s7 i mam taki problem że gdy łącze sie z wifi, telefon pokazuje że jest połączony z siecią a gdy chce wejść na jakakolwiek strone pokazuje mi brak dostępu do sieci. Dziwne jest to że youtube moge oglądać normalnie ale nic innego nie działa. Resetowałem już ruter i telefon pare razy i nic. Dodam że gdy zrobiłem hotspot z innego telefonu wszystko działało normalnie gdy sie z nim połączyłem.

0 Like
6 Odpowiedzi
silver9393
Apprentice
Opcje

Witam. Ja natomiast mam samsunga galaxy s7 edge... gdy chcę włączyć na nim wifi wciskając ikonę nie ma żadnego odzewu... resetowałem ustawienia sieciowe i nic... jedynie co dało to zresetowanie całkowicie telefonu do ustawień fabrycznych i wtedy chwilę chodzi normanie wifi. dodam że z danymi pakietowymi nie ma żadnych problemów. Co może być nie tak?

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@silver9393@bartek7782667A jakie macie routery marka i model ?

0 Like
silver9393
Apprentice
Opcje

Ja mama w domu router z tp linka ale nie chodzi o niego lecz o telefon. Nie mogę włączyć w nim sieci bezprzewodowej... Możliwe że jest coś nie tak z kartą sieciową w telefonie? Czy to raczej chodzi o oprogramowanie? Może jakaś aplikacja powoduje błąd? Po zresetowaniu do ustawień fabrycznych sieć wifi jest ok. Dodam też że bluetoth nie funkcjonuje... pisałem o problemie do pomocy klienta i dostałem wiadomość że problem będzie rozwiązany przy najbliższej aktualizcji. Już jakiś czas minął i nie ma efektów. Do braku bluetooth się przyzwyczaiłem ale brak internetu bezprzewodowego jest bardzo uciążliwe...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@silver9393Wiem że są problemy z ruterami tp-linka nie tylko telefonami ale też z TV

0 Like
silver9393
Apprentice
Opcje

Jeśli byłby to problem z routerem to by mi się chociaż nadajnik wifi włączył w telefonie i szukał dostępnych sieci a tak się nie dzieje.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

W takiej sytuacji pozostaje serwis tel na infolinie 22 607 93 33 

Najbliższy serwis znajdziesz na stronie internetowej: http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/

0 Like