Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z smartphonem

(Temat utworzony: 22-12-2020 09:13 AM)
226 Wyświetlenia
Nieznany_uzytkownik
First Poster
Opcje

Witam! Mam problem z Samsung Galaxy S6. Wczoraj wieczorem nic dziwnego się nie działo z nim. Żaden restart, crash i.t.p. Dzisiaj wziąłem telefon do ręki. Budzik nie zadzwonił. Włączam telefon, nic się nie dzieje. Spróbowałem tego triku z wejściem na biosa czy czegoś tam. Wtedy pokazał mi się morski ekran z napisami, że twój OS został chyba uszkodzony coś w tym stylu i miałem do wyboru. Przycisk - wyjście z tego czegoś. Przycisk + kontynuacja. Kliknąłem, żeby poszedł dalej. Wtedy pokazały się jakieś napisy na górze w lewym rogu, a na środku miałem Downloading i nie wyłączaj tego celu (nie wyłączaj tego celu też było po angielsku)   
link do zdjęcia https://imgur.com/a/u16M8i1 

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Witam 

Wygląda na jakieś uszkodzenie systemu. Warto udać się  do serwisu.

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Nieznany_uzytkownik tak to jest, gdy próbuję się coś zrobić, nie wiedząc jak się to robi, a później się nie czyta co się wyświetla na ekranie. Wszedłeś w tryb Download Mode.

Naciśnij i przytrzyma przyciski Volume down i Power przez ok 10 sekund  lub dłużej, do zgaśnięcia ekranu, telefon powinien uruchomić się ponownie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like