Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z dzwiekiem w Galaxy J5 2017

(Temat utworzony: 28-11-2017 05:45 PM)
4027 Wyświetlenia
dariarakk
First Poster
Opcje

Cześć, przy wyciszonym dzwieku w moim galaxy j5 2017, wystarczy ze wykonam telefon, a poziom dzwieku sam podskakuje o jedna kreske. Jest to dosc denerwujące, bo musze pamietac zeby go po kazdej rozmowie na nowo wyciszyc. 

Czy to nornalne w tym modelu? A moze da sie cos zmienic w ustawieniach?

Pozdrawiam

0 Like
9 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Pierwszy raz spotykam się z taką przypadłością 😮 Od kiedy tak się dzieje? Czy instalowałeś może jakieś aplikacje do zarządzania dźwiękiem lub połączeniami.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
dariarakk
First Poster
Opcje

Wydaje mi sie, ze od nowosci, chociaz na poczatku nie zwracalam na to uwagi, myslalam ze po prostu wciskam przez przypadek przycisk glosnosci. Nic takiego raczej nie instalowalam. Na razie zaobserwowalam ze dzieje sie tak po kazdej zakonczonej rozmowie, lub po nieodebranym połączeniu.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
A sprawdź jeszcze jak zachowuje się telefon, gdy wyciszasz go przyciskami głośności i przez ustawienie trybu dźwięku w menu ustawień.
Daj znać czy jest różnica.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
dariarakk
First Poster
Opcje

To samo 😞

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jak nie masz dużo do stracenia, zrób kopię danych na kompie i przywróć telefon do ustawień fabrycznych i sprawdź co się dzieje.

0 Like
dariarakk
First Poster
Opcje

Ok, sprobuje jak bede miała chwile. Dzieki

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
I daj znać czy się udało, czy nie. W razie czego będziemy myśleć dalej.

0 Like
Adrian2711
Apprentice
Opcje

dariarakk napisali:

Cześć, przy wyciszonym dzwieku w moim galaxy j5 2017, wystarczy ze wykonam telefon, a poziom dzwieku sam podskakuje o jedna kreske. Jest to dosc denerwujące, bo musze pamietac zeby go po kazdej rozmowie na nowo wyciszyc. 

Czy to nornalne w tym modelu? A moze da sie cos zmienic w ustawieniach?

Pozdrawiam

0 Like
TomekR
Pathfinder
Opcje

Cześć @dariarakk,

Czy taka sytuacja ma miejsce zarówno przy trybie "wibracji" jak i całkowitego "wyciszenia" (bez wibracji)?

0 Like