Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Alarmem

(Temat utworzony: 26-12-2020 04:04 PM)
377 Wyświetlenia
ASonM21
Navigator
Opcje
Witam
Niedawno zacząłem używać telefonu Samsung M21. Kiedy ustawiam budzik i mam np. 10% batari to bym wyłączył telefon by bateria się nie rozładowała ,ale telefon się nie włączy gdy będzie pora alarmu. Czy da się coś z tym zrobić?
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Urządzenia Galaxy nie posiadają możliwości włączenia telefonu w przypadku kiedy ustawiony jest alarm. Pamiętam, że taka funkcja była kiedyś dostępna w starych telefonach firmy Nokia. Nie jestem również pewny jak to wygląda u konkurencji. Jeżeli uważasz, że taka funkcja powinna zostać wprowadzona do systemu to zgłoś odpowiednią sugestię za pomocą aplikacji Samsung Members.

Rozwiązaniem może się okazać również odpowiednie ustawienie telefonu a w szczególności funkcja oszczędzanie baterii.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
peredhil
Explorer
Opcje
Nie da się nic zrobić. To tak jakbyś wyłączył silnik w samochodzie i chciał wciąż jechać
0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Urządzenia Galaxy nie posiadają możliwości włączenia telefonu w przypadku kiedy ustawiony jest alarm. Pamiętam, że taka funkcja była kiedyś dostępna w starych telefonach firmy Nokia. Nie jestem również pewny jak to wygląda u konkurencji. Jeżeli uważasz, że taka funkcja powinna zostać wprowadzona do systemu to zgłoś odpowiednią sugestię za pomocą aplikacji Samsung Members.

Rozwiązaniem może się okazać również odpowiednie ustawienie telefonu a w szczególności funkcja oszczędzanie baterii.

ASonM21
Navigator
Opcje
Dziękuje za pomoc. Myślałem że to coś u mnie bo na jakimś forum pisali że niby jest ta funkcja
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Zachęcam do kolejnych odwiedzin Społeczności Samsung.

0 Like
Citizen2020
Voyager
Opcje
W Xiaomi, Meizu i pewnie innych tym podobnych markach działa. Xiaomi i. Meizu mogę potwierdzić.
0 Like
ASonM21
Navigator
Opcje
Tak w Xiaomi jest bo to był mój poprzedni telefon i dlatego zadałem to pytanie
0 Like