Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem Galaxy J5 2016

(Temat utworzony: 28-10-2021 10:52 PM)
467 Wyświetlenia
lolek1231211
Apprentice
Opcje

Na moim samsungu pewnego dnia pojawił się  przy włączaniu napis

ddi mmc_read failed

ODIN MODE

i na końcu 

SECURE DOWNLOAD ENABLE

a urządzenie się nie uruchamia czy da się to jakoś naprawić?

0 Like
7 Odpowiedzi
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Wgranie softu od nowa ale uprzedzam wszystkie dane sie skasują, może już płyta główna dogorywa...
0 Like
lolek1231211
Apprentice
Opcje

Witam kiedyś mój samsung po uruchomieniu wyświetlał cos takiego 

ddi mmc_read failed

ODIN MODE

i na końcu 

SECURE DOWNLOAD ENABLE

wtedy nie miałem czasu wgrywać nowego sysytemu i dziś postanowaiłem przy tym usiąść i tu niespodzianka telefon całkiem nie reaguje na nic nie uruchamia się nie wyświetla stanu bateri poprostu nic ma ktoś pomysł co się mogło stać?

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@lolek1231211 Witam. Wszystko zależy jak długo leżał telefon wciśnij jednocześnie power- volume down i home. Powinien wejsc w ten tryb, ale na początku radzę do podłączyć do ładowarki żeby bateria ruszyła.
lolek1231211
Apprentice
Opcje

telefon leżał prawie rok a na innych forach gdy napisałem dokładnie to samo mówią mi że telefon się zbricował

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Domyślam się że bateria nie byla wyjęta? Przy takim długim czasie bateria musi ruszyć ponownie dlatego jak nie mamy nowej musimy ją pobudzić. W serwisie robimy to zasilaczem wpinając się bezpośrednio w baterie, na ładowarce musi na prawdę długo leżeć żeby wstała ponownie.
0 Like
lolek1231211
Apprentice
Opcje

Jak narazie podłączona była jakoś 5h i nic no ale zostawię jeszcze no i bateria cały czas była w telefonie 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Powiem Ci ze nieraz potrafił leżeć telefon nawet 2 dni jak ruszyła bateria. Najlepiej tez ją próbować pobudzić ładowarka z większym amperem tak że 3A żeby miała ładowarka. Idzie to wszystko przez płytę dlatego dluzej to trwa. Inaczej jeśli pobudzą się ją bezpośrednio.