Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Spotify przełącza posenki nie z listy

(Topic created on: 2 weeks ago)
152 Views
grzybek123
Journeyman
Options

Czy wy też tak macie? Gdy wchodzę na Spotify i włączam moją playlistę to leci jedna piosenka z niej a potem nagle nie wiadomo dlaczego przeskakuje na jakąś nie znaną mi piosenkę kompletnie nie z mojej playlisty i nie mogę słuchać żadnej mojej playlisty. Miałam Spotify premium ale to i tak nic nie zmienia. Stało się to po ostatniej aktualizacji telefonu do najnowszej wersji. Proszę o pomoc! Mój telefon to galaxy m 33 5g

6 REPLIES 6
Zonniak
Black Belt 
Options
Witam
Sprawdz czy przypadkiem nie masz włączone tej opcji. Pierwszy screen bez gwiazdki przy ikonce przedstawia funkcję włączania losowych piosenek. Drugie z gwiazdką włącza losowe piosenki z playlisty w oparciu o to co ostatnio słuchałeś. Aby wyłączyć to kliknij to do puki nie stanie się szare. Klikając zmieniasz tryby między: wyłączone, losowe oraz losowe proponowane.1751723244998.jpg1751723250078.jpg
0 Likes
grzybek123
Journeyman
Options
Dzięki,już sprawdzam czy tj działa
0 Likes
grzybek123
Journeyman
Options
No niestety, nie działa to też
0 Likes
Zonniak
Black Belt 
Options
Ok. Sprobuj dodać coś do kolejki --> otwórz ją --> wyczyść kolejkę.1751730669376.jpg1751730669398.jpg
0 Likes
Zonniak
Black Belt 
Options
Jeszcze jedno. Jeśli dodajesz muzykę do kolejki z poza playlisty i kończy sie na piosence która nie jest na playliście to tak będzie. Jeśli ustawiasz jakąś z poza tej playlisty musisz mieć na końcu jakąś z twojej playlisty oraz właczona tą opcję.

Dodatkowo Jeśli znajdziesz piosenkę w wyszukiwaniu a nie playliście choć na niej jest to i tak będzie grało różne piosenki.1751730849157.jpg
0 Likes
grzybek123
Journeyman
Options
Dzięki, jak dodam do kolejki to już jest dobrze 😊
0 Likes