Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomocy! Problem z moim s8+

(Temat utworzony: 15-11-2017 09:04 AM)
678 Wyświetlenia
KarbekPL
First Poster
Opcje

Jestem posiadaczem telefonu od miesiąca i wszystko aparat, dźwięk, obraz w 4k, wszystkie funkcje wszystko działa. Ale jest jeden duży i jedyny problem SAMOCZYNNIE SIĘ RESTARTUJE. Jest to uciążliwe że względu na to, że tak się dzieje co 3 godziny i ciągłe muszę ustawiać kiedy ma się wyłączyć wyświetlacz, pasek stanu baterii oraz używać symbolu aby potem skorzystać z Face ID ( chyba tak się to pisze ) Nie jest to bardzo męczące ale na pewno zmniejsza to komfort korzystania z urządzenia. JEŚLI KTOŚ WIE CZEMU SAMOCZYNNIE SIĘ RESTARTUJE PROSZĘ O POMOC W KOMENTARZU.

0 Like
22 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zaczniemy od pytania, czy telefon posiada aktualną wersję softu?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
KarbekPL
First Poster
Opcje

Nie wiem co to Soft, aktualizuje tylko oprogramowanie.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Systemu, czyli android. Czy masz najnowszą wersję? To model operatorski, czy z wolnej sprzedaży?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
KarbekPL
First Poster
Opcje

System Android 7.0 aktualizuję na bieżąco. Nie specjalizuję się w telefonach ale wiem tyle, że wziąłem telefon na abonament w Plusie. Nie wiem czy to operatorskie czy z wolnej sprzedaży, gdybym wiedział jak to sprawdzić lub czym się różnią?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Czy wczoraj lub dzisiaj dostałeś aplikację?

0 Like
KarbekPL
First Poster
Opcje

Jaką aplikację? Co to za aplikacja?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Przepraszam, mój błąd. Miało być aktualizację.

0 Like
KarbekPL
First Poster
Opcje

Nie pamiętam kiedy to było ale dość nie dawno dostałem aktualizację ale nadal to samo. Nie dostałem jej bezpośrednio jeżeli o to chodzi nikt mi nie przesłał. Mam ustawione aktualizowanie automatyczne pobieram aktualizację w ustawieniach.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Masz operatorski brand, więc aktualizacje będziesz.miał troszkę później.
Na początek zrób sobie kopię swoich plików na kompa i przywróć yelefon do ustawień fabrycznych korzystając z opcji w menu telefonu. Zobaczmy czy pomoże.

0 Like