Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

hasło kopii zapasowej

(Temat utworzony: 23-12-2016 10:08 PM)
7067 Wyświetlenia
STUDENTJS39
First Poster
Opcje

Moj problem polega na tym , iż kilkakrotnie przeciągnąłem brudnym pacem po czytniku linii papilarnych i zablokowało mi dostęp do trybu prywatnego i właśnie teraz tu jest mój główny problem ponieważ nie pamiętam hasła do kopii zapasowej, jak mogę tam wejsc czy odzyskac hasło albo je zresetować ?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
WladekP
Journeyman
Opcje

Hej @STUDENTJS39!
Generalnie tryb prywatny został zaprojektowany, żeby chronić dane przed dostępem innych. W związku z tym nie ma on jako takiej funkcji zmiany/resetu hasła, bo narażałoby to Twoje dane na niepożądany dostęp. Jeśli nie możesz już skorzystać z czytnika linii papilarnych celem wejścia do trybu prywatnego, pozostaje jedynie przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych. Taka operacja wyłączy tryb prywatny i pozwoli skonfigurować go ponownie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo! :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
WladekP
Journeyman
Opcje

Hej @STUDENTJS39!
Generalnie tryb prywatny został zaprojektowany, żeby chronić dane przed dostępem innych. W związku z tym nie ma on jako takiej funkcji zmiany/resetu hasła, bo narażałoby to Twoje dane na niepożądany dostęp. Jeśli nie możesz już skorzystać z czytnika linii papilarnych celem wejścia do trybu prywatnego, pozostaje jedynie przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych. Taka operacja wyłączy tryb prywatny i pozwoli skonfigurować go ponownie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo! :smiling-face:
Martyna54
First Poster
Opcje

Jak  mogę odzyskać hasło do kopii zapasowych?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jeżeli kopia od google zresetuj hasło przez przez przeglądarkę na koncie google. Jeżeli chmura Samsunga skorzystaj ze strony "find my mobile" i również usuń blokady.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
maciek-sw
First Poster
Opcje

Też zapomniałem albo nie znałem hasła kopii zapsowej na telefonie. Męczyłem się kilka razy,  ale w końcu udąło się. Rozwiązałem problem w inny sposób. Kiedyś zarejestrowałem sie w usłudze findmymobile. Wszedłem na stronę findmymobile.samsung.com (nie pamietałem hasła, ale mogłem je zresetować ( dostałem maila do resetu hasła na prywatnego maila), a nastepnie kliknąłem w prawym dolnym rogu ikonę otwartej kłodki z literą R i opisem Odblokowywnaie Blokady ponownej aktywacji.  I hasło albo zostało zdjęte i mogłem podać nowe, albo musiałem podać hasło jakiego uzyłem do strony findmymobile.

Powodzenia

smoko7
First Poster
Opcje

Witam. Mam podobne zagadnienie. Pare mies. Temu zmienilem haslo do trybu prywatnego na łaczenie kropek. Zapomialem kombinacji i nie wiem jak przejsc na linie bądz hasło. Jeżeli przywròce ustawienia fabryczne to może skasowac mi te ważne pliki. Czyktoś może zna jakieś rozwiazania?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@smoko7   Witam

Czy chodzi o hasło do Mój Sejf?

0 Like