23-12-2016 10:08 PM
Moj problem polega na tym , iż kilkakrotnie przeciągnąłem brudnym pacem po czytniku linii papilarnych i zablokowało mi dostęp do trybu prywatnego i właśnie teraz tu jest mój główny problem ponieważ nie pamiętam hasła do kopii zapasowej, jak mogę tam wejsc czy odzyskac hasło albo je zresetować ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
27-12-2016 10:43 AM – ostatnio edytowany 28-12-2016 12:29 PM przez MateuszN
Hej @STUDENTJS39!
Generalnie tryb prywatny został zaprojektowany, żeby chronić dane przed dostępem innych. W związku z tym nie ma on jako takiej funkcji zmiany/resetu hasła, bo narażałoby to Twoje dane na niepożądany dostęp. Jeśli nie możesz już skorzystać z czytnika linii papilarnych celem wejścia do trybu prywatnego, pozostaje jedynie przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych. Taka operacja wyłączy tryb prywatny i pozwoli skonfigurować go ponownie.
27-12-2016 10:43 AM – ostatnio edytowany 28-12-2016 12:29 PM przez MateuszN
Hej @STUDENTJS39!
Generalnie tryb prywatny został zaprojektowany, żeby chronić dane przed dostępem innych. W związku z tym nie ma on jako takiej funkcji zmiany/resetu hasła, bo narażałoby to Twoje dane na niepożądany dostęp. Jeśli nie możesz już skorzystać z czytnika linii papilarnych celem wejścia do trybu prywatnego, pozostaje jedynie przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych. Taka operacja wyłączy tryb prywatny i pozwoli skonfigurować go ponownie.
22-11-2017 09:43 AM
Jak mogę odzyskać hasło do kopii zapasowych?
22-11-2017 10:10 AM
14-10-2018 10:59 PM
Też zapomniałem albo nie znałem hasła kopii zapsowej na telefonie. Męczyłem się kilka razy, ale w końcu udąło się. Rozwiązałem problem w inny sposób. Kiedyś zarejestrowałem sie w usłudze findmymobile. Wszedłem na stronę findmymobile.samsung.com (nie pamietałem hasła, ale mogłem je zresetować ( dostałem maila do resetu hasła na prywatnego maila), a nastepnie kliknąłem w prawym dolnym rogu ikonę otwartej kłodki z literą R i opisem Odblokowywnaie Blokady ponownej aktywacji. I hasło albo zostało zdjęte i mogłem podać nowe, albo musiałem podać hasło jakiego uzyłem do strony findmymobile.
Powodzenia
15-05-2022 07:24 PM
Witam. Mam podobne zagadnienie. Pare mies. Temu zmienilem haslo do trybu prywatnego na łaczenie kropek. Zapomialem kombinacji i nie wiem jak przejsc na linie bądz hasło. Jeżeli przywròce ustawienia fabryczne to może skasowac mi te ważne pliki. Czyktoś może zna jakieś rozwiazania?
15-05-2022 09:53 PM