Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Harmonogram aktualizacji Android 15 z One UI 7

(Temat utworzony: 12-04-2025 01:16 PM)
24751 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

3-6.png

Harmonogram aktualizacji do Android 15  One UI 7

Smartfony

Kwiecień 2025

• Galaxy S24
  • Galaxy S24+
  • Galaxy S24 Ultra
  • Galaxy Z Fold6
  • Galaxy Z Flip5

Maj 2025

• Galaxy S24 FE
  • Galaxy S23
  • Galaxy S23+
  • Galaxy S23 Ultra
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy S22
  • Galaxy S22+
  • Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S21
  • Galaxy S21+
  • Galaxy S21 Ultra
  • Galaxy S21 FE
  • Galaxy Z Fold5
  • Galaxy Z Flip5
  • Galaxy Z Fold4
  • Galaxy Z Flip4
  • Galaxy Z Fold3
  • Galaxy Z Flip3

Czerwiec 2025

• Galaxy A55
  • Galaxy A54
  • Galaxy A53
  • Galaxy A35
  • Galaxy A34
  • Galaxy A33
  • Galaxy A25
  • Galaxy A16
  • Galaxy A15
  • Galaxy A14
  • Galaxy A05s
  • Galaxy M53
  • Galaxy M33
  • Galaxy XCover7
  • Galaxy XCover 6 Pro

Tablety

Maj 2025

• Galaxy Tab S10+
  • Galaxy Tab S10 Ultra
  • Galaxy Tab S9
  • Galaxy Tab S9+
  • Galaxy Tab S9 Ultra
  • Galaxy Tab S8
  • Galaxy Tab S8+
  • Galaxy Tab S8 Ultra

Czerwiec 2025

• Galaxy Tab S9 FE
  • Galaxy Tab S9 FE+
  • Galaxy Tab S6 Lite
  • Galaxy Tab Active5
  • Galaxy Tab Active4 Pro
  • Galaxy Tab A9+

Lipiec 2025

• Galaxy Tab A9

Uwagi:

• Powyższy harmonogram pochodzi z niemieckiego ogłoszenia udostępnionego w aplikacji Samsung Members i może nie w pełni pokrywać się z polskim planem wydawniczym.
  • Podane terminy mogą ulec nieplanowanej zmianie.
  • W pierwszej kolejności aktualizacje otrzymują urządzenia niebrandowane pochodzące z wolnej sprzedaży.

116 Odpowiedzi
AnnaPP2
Pioneer
Opcje

One UI to bardzo rozbudowana nakładka i troche trwa aby to wszystko dopracować dla każdego modelu, a opóźnienia myślę są stąd że nie chcą wypuścić oprogramowania z błedami tylko dopracować

GerardDariusz
Apprentice
Opcje
One UI jest rozbudowaną nakładką . Nie wątpię. Ale prawda jest taka że Samsug zawsze kulał z aktualizacjami.
0 Like
analyzer65
Hotshot
Opcje
Co proponujesz wziąć pod uwagę jako pierwsze po Samsungu?
Kubix2115
Journeyman
Opcje
Oj tam oj tam wcale nie znaczy rozumiem, że może tam na was patrzą z góry i jakąś kasę dostajecie (tylko mnie nie zrugajcie XD jeśli tak nie jest), ale proszę nie obrażać konkurencji XDDDD. Znaczy (jako osoba też jak chyba wy? interesująca się smartfonami) powiem tak One Plus spoko aczkolwiek chyba Samsung lepsze wsparcie aktualizacyjne oferuje choć u One Plusa też nie jest z tym najgorzej. Zależy co kto woli, ja osobiście wolę Samsunga, One Plus w One Plusie 13 (rywal Galaxy S25 Ultra) oferuje tylko 3x zoom bezstratny czyli tyle samo ile..... w S23, S24 lub właśnie S25, bo S25 Ultra oferuje zoom 5x. Także dla mnie wygrywa Samsung, ale każdy oczywiście woli co innego. 17 Listopada będą dwa lata jak mam mojego S23 8/256 GB żaden z konkurentów nie oferuje tak kompaktowego flagowca jak Samsung. I to jeszcze mimo wszystko (mimo tak małych rozmiarów) kompletnego, bo tak na dobrą sprawę wszystko tu jest.
Pablo1955
Pathfinder
Opcje
Po premierach rozważę zakup telefonu Pixel 10 lub iPhone 17. Producenci obu urządzeń deklarują przejrzysty harmonogram aktualizacji systemu.
krzywyrog
Journeyman
Opcje
Fakt z tymi aktualizacjami to walą w konia. Jedyne co w iphone mi się podoba to że aktualizacja jak była to na większość urządzeń jednocześnie, po mimo tego plusa nie polecam.
Pablo1955
Pathfinder
Opcje
Dotychczas nie korzystałem z urządzeń Apple, jednakże cieszy mnie fakt, że aktualizacje obejmują szeroki zakres starszych modeli, a harmonogram ich udostępniania jest jasno określony.
Kubix2115
Journeyman
Opcje
Ok wszystko fajnie tylko, że seria S23 miała dostać aktualizację nim ją wstrzymano 14 kwietnia (ten poniedziałek) no chyba, że to jest nowy harmonogram po tym wstrzymaniu.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kubix2115, W oficjalnych materiałach nie podawano dokładnego terminu aktualizacji dla starszych modeli.

Kubix2115
Journeyman
Opcje
Eeeee jakby ok. Ale wiesz, że istnieje coś takiego jak internet i portale internetowe o tematyce GSM 🤷🏻. Jak również leaksterzy którzy podają przecieki 🤷🏻 🤷🏻.
0 Like