Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego mój Samsung Galaxy S6 od jakiegoś czasu wolno się ładuje?

(Temat utworzony: 31-12-2017 04:01 PM)
3300 Wyświetlenia
da3mian
First Poster
Opcje

Witam, jestem posiadaczem Samsunga Galaxy S6 32GB Black Saphire (Android 7.0)

Od jakiegoś czasu mój telefon ładuje się ponad 4 godziny do pełna, nie wiem czym jest to spowodowane, ponieważ zazwyczaj robił to w 2 godziny i 5 minut, na starej ładowarce od J5 2015. Robiłem ustawienia fabryczne, i nadal nic...

Jest to uciążliwe w normalnym użytkowaniu. Nie wydaje mi się, że jest to wina baterii, ponieważ nie używam telefonu podczas ładowania. Mam jedno podejrzenie, ponieważ na początku grudnia ładowałem telefon w aucie, po podłączeniu do przejściówki do zapalniczki i wtedy telefon ładował się diabelnie szybko w tempie 1 proent na minutę. Być może jest tam inne napięcie, które mogło zaszkodzić baterii? Może to wina popsutego wejścia? Nie mam pojęcia czym może być to spowodowane, proszę o pomoc, szczęśliwego nowego roku :smiling-face: Screenshot_20171231-155000.png

0 Like
1 Odpowiedz
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Napisałeś, że ładujesz ładowarką od modelu J5. Spróbuj skorzystać z oryginalnej ładowarki dla modelu S6. Zobaczysz jak wtedy będzie wyglądała kwestia ładowania.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like