Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Carrier Aggregation Samsung M21 brak

(Temat utworzony: 14-02-2021 09:45 PM)
1009 Wyświetlenia
lukasz80
Apprentice
Opcje
Witam czy ten telefon będzie miał obsługę carrier aggregation m21 LTE+ , trochę szkoda telefonu internet działa tylko średnio 6 do 14Mbs, kolega ma inny seria A i w tym samym miejscu i ta sama sieć 160Mbs, m31 i m51 też brak
0 Like
12 Odpowiedzi
lukasz80
Apprentice
Opcje
Ostatnio była aktualizacja android 11 na M21 brak lte+
0 Like
Citizen2020
Voyager
Opcje
Indyjski Samsung Members, tam poruszono że 100 razy te kwestię. Nie będzie, taka polityka Samsunga. Chcesz LTE+, kup droższy model.
0 Like
szotsyn12
Pioneer
Opcje
Cala seria M nie posiada agregacji bo samsung ma taka politykę ze tak se to wymyslil
0 Like
lukasz80
Apprentice
Opcje
mam pytanie bo wifi calling działa, zasieg pasm lte 800/1800/2100/2600, a ikona volt lte nie wyświetla się, wszystko mam włoczone, 2 karty sim ta sama sieć itp
0 Like
szotsyn12
Pioneer
Opcje
A jaka siec w niektórych sieciach volte wlacza się specjalnym kodem trzeba wtedy wysłać SMS do sieci przynajmniej na ich stronie czyli sieci
0 Like
Citizen2020
Voyager
Opcje
W Orange nie ma ikony VoLTE. Jeśli wykonujesz połączenie i dalej jest LTE na pasku to dzwonisz przez VoLTE.
lukasz80
Apprentice
Opcje
Sprawdzałem teraz mam cały czas jak rozmawiam Lte i też mogę w tym czasie wysyłać MMS, czyli działa ta funkcja VoLTE mam w orange, dzięki za informację itp
0 Like
lukasz80
Apprentice
Opcje
chciałbym zapytać czy możliwość M21 android 11, czy da się włączyć pasmo lte 2600 lub 2100 (na sztywno jedno pasmo programem itp)
0 Like
DanielSz
Voyager
Opcje

Systemowo nie będzie to możliwe.

0 Like