Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak połączenia sieciowego S8+

(Temat utworzony: 06-11-2020 11:22 AM)
1328 Wyświetlenia
Pawlitto
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem z moim S8+, a mianowicie z brakiem połączeń sieciowych. Może od początku wyjaśnie jak to się stało. Otoż w pracy zawsze sobie włączam muzyke na głośnik bezprzewodowy bluethooth. Wszystko było dobrze do momentu, aż mi nagle muzyke wstrzymało. Patrze, a na telefonie w górnym prawym rogu kółko przekreślony tam gdzie jest pokazane siła sygnału sieci. Korzystam z YT Premium, gdzie podczas słuchania mam wyłączony telefon, ale pod ładowarką. Myślałem że coś na sieci, ale po dłuższym czasie i uruchomieniu ponownie telefonu cały czas to samo. Wkładałem inne karty, czy to z PLAY, czy też PLUS. Zero rezultatu. Próbowałem ustawień fabrycznych, resetu sieci, a wczoraj wgrania softa na nowo. Telefon karte widzi, a na karcie plusa normalnie w ustawienia>informacja o telefonie pokazuje numer telefonu danej karty ( w PLAY nie widzi, chociaz 3 inne były sprawdzane z tej sieci ). Po wgraniu softa nowego, telefon normalnie widzi karte sim, gdzie wyskoczył komunikat na pasku o zmianie operatora i o ponownym restarcie telefonu w celu pobrania ustawień sieci komórkowych. Na telefonie wszystko działa oprócz sieci komórkowej, ani zadzwonić, ani wysłać sms. Prosze o pomoc i wskazówki. Z góry dziękuje.

0 Like
2 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Pawlitto  W takim przypadku pozostaje Ci serwis. https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like
Fixfan
Pathfinder
Opcje
ciężko coś tutaj doradzić , zrobiłeś wszystko co mogłeś zrobić w swoim zakresie , teraz to już chyba tylko serwis został , masz jeszcze gwarancję ?
0 Like