Witam Mam problem z imei
Chciałem skorzystać z promocji żegnaj Stary witaj nowy i pokazuje że mój numer imei nie jest objęty promocją spróbuj... Wyświetl post
Witam ostatnio doznałem problemu z z moim telefonem
Telefon działa poza dotykiem który nie reaguje. Wszystkie funkcje działają. Nie posiada... Wyświetl post
Poprawka do Oreo na Galaxy S7 flat
/S7 edge
Ta aktualizacja spowolniła Samsunga Galaxy S7/S7 edge. Nie pobierajcie jej i nie dajcie się robić w... Wyświetl post
Witam,
Czy jak oddam S8 plus to serwisu samsunga to stracę gwarancje ?
Padło gniazdo ładowania, mam stłuczone całe tylne szkło wieć szkoda... Wyświetl post
Jako użytkownik smartfona Samsung S6 zakurzyła mi się kamerka. Serwis Samsung w Krakowie oczyścił go bezpłatnie ale zalecił zakup modelu S7 który... Wyświetl post
Tak ok 2 dni temu kiedy załączył się budzik mojego telefonu ekran jedynie wyświetlił sie na czarno, po prostu nie chcial się pokazać ekran. Górny... Wyświetl post
Witam mam pytanie mianowicie zrobilem na swoim samsungu kopie z kontaktami itp jednak telefon ulegl uszkodzeniu mam teraz chwilowo jakies Lg i... Wyświetl post
Witam.
Przez ostatni miesiąc miałem pewne problemy z ładowaniem. Mogłem przez chwile mieć 22% a po chwili telefon się wyładowywał, pomimo tego,... Wyświetl post
Witam, zaznaczam, że szyfrowanie zrobiłam pierwszy raz i się na tym nie znam.Liczę, że chociaż tutaj uzyskam szybką odpowiedź. 😞Zrobiłam... Wyświetl post
Witam
Posiadam od nie dawna zegarek gears s3 do kompletu z s9+. Moje pytanie polega na tym że po podłączeniu zestawu słuchawkowego bt mogę... Wyświetl post
Kupiliśmy dla żony miesiąc temu telefon samsung j5. Telefon widocznie musiał gdzieś się uszkodzić bo mam małe pęknięcie w rogu wyświetlacza. Ale... Wyświetl post
Witam jestem właścicielką samsunga Galaxy S6 Edge Plus. Podczas imprezy z pianą zapomniałam że mam go w kieszeni a po imprezie od razu włożyłam go... Wyświetl post
Hej,po ostatnim czerwcowym updacie oreo na moim s8 i a5 2017 mam problemy z szybkim ładowaniem. Problem objawia się wejsciem w szybkie ładowanie po... Wyświetl post