Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Autobracanie Ekranu Samsung s8+

(Temat utworzony: 13-11-2017 11:52 AM)
27653 Wyświetlenia
TomekPO
Apprentice
Opcje

Witam

zakupiłem samsunga s8+, i jak oglądam filmy na Youtube po odwróceniu nie obraca się automatycznie ekran. Muszę ręcznie wcisnąć aby był tryb pełnoekranowy. Czy to się gdzieś ustawia na autoobracanie ekranu ?

Pozdrawiam

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
TomekPO
Apprentice
Opcje

Jest działa w końcu bardzo dziękuję za podpowiedz :smiling-face: O to właśnie mi chodziło. Dziękuję.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
14 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Ustawienia autoobracania yt powinien pobrać z ustawień telefonu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje
Cześć TomekPo,

A czy przypadkiem nie masz w ustawieniach telefonu właśnie zablokowanego autoobracania ekranu?

Generalnie YouTube zachowuje się tak, że jeżeli autoobracanie jest zablokowane, trzeba wciskać ręcznie przycisk trybu pełnoekranowego. Gdy autoobracanie ekranu jest włączone, aplikacja YouTube dostosowuje orientację ekranu automatycznie.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
TomekPO
Apprentice
Opcje

Tylko gdzie mam tego szukać w ustawieniach, gdyż nie mam tego ani na pasku nawigazyjnym ani w ustawieniach nie mogę znaleźć Proszę o podpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Sprawdź dokładnie na pulpitach navibara. Jeżeli nie znajdziesz w podstawowych ustawieniach skorzystaj z opcji ustawień bara, tez trzy kropeczki po prawej u góry, następnie "kolejność przycisków" i sprawdź czy nie został ukryty. Jeżeli tak, to przywróć go ponownie.

1.png2.png3.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Rozwiązanie
TomekPO
Apprentice
Opcje

Jest działa w końcu bardzo dziękuję za podpowiedz :smiling-face: O to właśnie mi chodziło. Dziękuję.

0 Like
Agnieszka_k
First Poster
Opcje

Czy w Samsungu oprócz belki górej jest gdzieś miejsce gdzie można ręcznie włączyć auoobracanie?

Szukałam w ustawieniach, ale nie mogę znaleść.

Górnej belki nie mogę włączyć po padł mi dotyk od góry około 1 cm.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Agnieszka_k, wysuwanie górnej belki możesz włączyć z dowolnego miejsca ekranu startowego: przytrzymaj palec na ekranie startowym > Ust. ekranu głównego > Szybko otwórz panel powiadomień. W ten sposób będziesz mogła wysunąć pasek powiadomień. Napisz czy udało się wyłączyć automatyczny obrót.

0 Like
Agnieszka_k
First Poster
Opcje

Poczęsci się udao wysunąć belkę,  ale przycisk autoobrotu znajduje się po górnej prawej stronie, tym samym nie mogę go włączyć.... czy jest jeszcze jakiś innym sposób?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Agnieszka_kNic się nie dzieje jak klikasz w ikone ?

0 Like