Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta

(Temat utworzony: 03-01-2018 12:14 PM)
317 Wyświetlenia
Zustol
First Poster
Opcje

Witam ! 

Biorę udział w Beta testach Android Oreo. Poprzez Samsung Members. Posiadam Samsunga S8. Występuję u mnie nieustający problem z WiFi po około 5 minutach wyskakuje wykrzyknik oraz rozlaczenie internetu. Problem jest również z Android Pay nie można skorzystać z aplikacji ze względu na zrootowane oprogramowanie - otwarte. Proszę mi powiedzieć jak będzie już stabilne oprogramowanie to po prostu jedno się nadłoży na drugie czy co trzeba będzie zrobić ? Nie wiedziałem, że będą takowe problemy w Beta. 

Dziekuje za wypowiedzi. 

0 Like
1 Odpowiedz
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Zrób sobie kopię swoich danych i z poziomu recovery wipe factory reset. To jeżeli chodzi o WiFi.
Co do Samsung Pay, było o tym przed wydaniem Bety, ze nie będzie działać, ponieważ ta wersja oprogramowania nie posiada certyfikacji google.
Gdy wyjdzie oficjalna wersja telefon ją najzwyczajniej pobierze i zainstaluje, nie trzeba żadnych "kombinacji alpejskich" robić :winking-face:
Podobnie jest z powrotem do wersji 7.0 - podłączamy urządzenie pod kompa, odpalamy smart switcha i "aktualizujemy" do starszej oficjalnej wersji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like