Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot S21 5G 128GB do sprzedawcy- sonda powody (model podstawowy)

(Temat utworzony: 11-02-2021 07:20 PM)
3215 Wyświetlenia
julek27
Explorer
Opcje

Poważnie rozważam zwrot swojego S21 5G 128GB

Powody oczywiste:

Bateria znikająca w oczach- brak oficjalnego stanowiska Samsung co dalej. 

Temperatura 42 st. C podczas instalacji aplikacji

Wniosek: przechwałki ile to nowy exynos 2100 jest lepszy

77 Odpowiedzi
Armen22
Pioneer
Opcje
mam S21 ultra 128gb kupiony w play, 2 aktualizacje zrobione, nie mam najmniejszych problemów ani z baterią ani przegrzewaniem się telefonu.
0 Like
dawidszuminski
Navigator
Opcje
Hej. No ja mam też model podstawowy s21 5g bialy 128Gb i mega problem z baterią. Samsung chwali się w reklamach baterią na cały dzień pracy a jak widać trzeba ładować tego bubla 2xdziennie, masakra. Moze gdybym jeszcze grał na telefonie to bym zrozumiał ale ja na nim nic nie robię procz pisania smsow. A mogłem kupic xiaomi ze snapem i mieć święty spokój i do tego zaoszczędzone pieniądze.
0 Like
Pivil
Pathfinder
Opcje
U mnie tez po ostatniej aktualizacji bateria leci max nie wytrzymuje 4h na ekranie i całego dnia masakra do tego telefon się trochę grzeje 😭
Przed aktualizacja z lutego było wszystko dobrze zero grzania na ekranie do 7h i bateria do 1.5 dnia wytrzymała liczę że coś szybko samsung poprawi bo jest porażka.
0 Like
julek27
Explorer
Opcje
Jaki model masz?
0 Like
dawidszuminski
Navigator
Opcje
Moze lepiej gdyby samsung zamiast lokalizatorów rozdawał powerbanki :face-with-tears-of-joy:
0 Like
Pivil
Pathfinder
Opcje
s21 5g 256gb XEO od samsunga
0 Like
julek27
Explorer
Opcje
To chyba dobry pomysł. Lokalizator podpinasz do powerbanka żeby się nie zgubił 😁
dawidszuminski
Navigator
Opcje

Jak zwykle samsung stanął na wysokości zadania 😀😄

wlasnie pobiera mi aktualizacje, chyba wzięli cos do siebie :face-with-tears-of-joy:
0 Like
julek27
Explorer
Opcje
Oby nie zapeszyć
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
s21 ultra 256gb nie mam żadnego problemu z baterią przegrzewaniem czy wydajnością, telefon działa jak powinien. a używam go sporo, zainstalowane dwie karty sim i lte/w większości wifi. ładuje codziennie jak podłączam wieczorem to ma od 30 do 40%
0 Like