Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot S21 5G 128GB do sprzedawcy- sonda powody (model podstawowy)

(Temat utworzony: 11-02-2021 07:20 PM)
3213 Wyświetlenia
julek27
Explorer
Opcje

Poważnie rozważam zwrot swojego S21 5G 128GB

Powody oczywiste:

Bateria znikająca w oczach- brak oficjalnego stanowiska Samsung co dalej. 

Temperatura 42 st. C podczas instalacji aplikacji

Wniosek: przechwałki ile to nowy exynos 2100 jest lepszy

77 Odpowiedzi
dawidszuminski
Navigator
Opcje
Mam to samo, bateria mi również spada w oczach ale mam nadzieję że to zostanie naprawione. Telefon mam dopiero 2 dni a już 4 razy ładowany, masakra.
0 Like
Mefyy
Apprentice
Opcje
czasami ładuje się nawet 4h na 25W ładowarce Samsunga, bo się przegrzewa i wyłącza ładowanie, a dziś przeszedł samego siebie... o 1 w nocy odłożony na półkę że 100% baterią, o 6,30 było 73% baterii.... myślałem że wyjdę z siebie... jak tego nie naprawią to rozwalę ten szajs o ścianę
0 Like
Robertxxxxx
Voyager
Opcje
Z Samsunga to nikt nawet nie odpisuje jeśli chodzi o baterie itp Nic nie wiadomo. Także myślę nad oddaniem.
0 Like
Leon8813
Explorer
Opcje
Tez poczekam chwile za oficjalnym stanowiskiem samsunga bo w innym przypadku trzeba będzie oddać...
0 Like
Oksygon
First Poster
Opcje
s21 Ultra , użytkuję od 01.02.

Screenshot_20210211-214149_Device care_826.jpg

0 Like
wujekzlo1
First Poster
Opcje
Od czasu ostatniej drobnej aktualizacji są takie problemy z baterią
0 Like
Witekx
First Poster
Opcje
Zastanawiałem się nad zmianą mojego S 9. Ale po komentarzach poczekam🙁
0 Like
piciublueboy
Explorer
Opcje
Ja wymieniłem S9 na S21. Baterię i ładowanie mam ok. Ja mam problem z aparatem i dodatkową stabilizacją obrazu. Pojawiają się jakieś dziwne linie.
0 Like
zawiedziona
Student
Opcje
zgłosiłam ten problem na chacie na stronie samsunga i otrzymałam odpowiedź, że trzeba poczekać do dwóch tygodni, że to kwestia baterii adaptacyjnej. Mój s21 mam od pierwszego dnia, czyli 2 tygodnie i bateria nadal się nie przystosowała. Starcza na 11 godzin, dramat. w nocy traci ok 40%, wcześniej miałam s9+ i byłam zachwycona. żałuję zakupu i nie wiem jak można oddać telefon 😞 niestety kupiłam w sklepie z elektroniką
0 Like