Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zlikwidowanie opcji Pro Video

(Temat utworzony: 14-01-2021 04:21 PM)
394 Wyświetlenia
Adamsky45
Apprentice
Opcje
Jakiś czas temu kupiłem Galaxy S9, głównie dla kręcęnia filmików. Jakież było moje zdziwienie kiedy zaraz po kupnie zlikwidowano opcję PRO przy nagrywaniu filmów video. A tak się składa że ta opcja była decydujacym czynnikiem dla którego kupiłem ten smartfon. Po zapytaniu czemu tak zrobiono, otrzymałem odpowiedź że tak zdecydowano i... tyle. Naprawdę rewelacyjna odpowiedź i traktowanie klienta. I tu się pojawia pytanie. Jaki jest sens kupowania urządzeń Samsunga skoro ot tak, bez wyjaśnień może sobie z dnia na dzień likwidować możliwości np smartfonow mając swoich klientów w d...
0 Like
7 Odpowiedzi
Mikiwaw
Pioneer
Opcje
w s10 jest już nagrywanie w trybie pro, bo zrównali funkcje aparatu do tych co są w s20. więc jeśli chcesz mieć tryb pro to musisz kupić nowszy model :winking-face:
Adamsky45
Apprentice
Opcje
Gdy kupowałem S9 3 lata temu ta opcja też była. Nie wydam znowu ponad 3 tys zł na nowszy model ktory i tak mogą ot tak dla zabawy pozbawić tej opcji.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adamsky45  Niestety jakiś czas temu tryb pro zniknął, i raczej wątpliwa sprawa aby został w tym modelu przywrócony.

Poniżej link do podobnego tematu:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/brak-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-urucho... 

Adamsky45
Apprentice
Opcje
Rzeczywiscie. I dlatego następny mój smartfon na 100% będzie innej firmy. Może tam nie robią swoich klientów w wała
0 Like
MarSz
Pioneer
Opcje
ale tryb pro jest obecny w S9+, może w S9 jest po prostu ukryty pod ikonką kredki?

Screenshot_20210219-135045_Camera.png

Adamsky45
Apprentice
Opcje
Masz racje. Teraz znalazlem opcje video pro. Tyle że wcześniej jej nie było... Może ją przywrócili przy jakiejś aktualizacji
0 Like
MarSz
Pioneer
Opcje
Przez jakiś czas faktycznie nie było tej opcji, ale wróciła z aktualizacją One UI 2.1 😁 Jeśli zatem niedawno aktualizowałeś telefon do nowszej wersji softu (co innego niż poprawki bezpieczeństwa), to faktycznie nie miałeś tej opcji 🙃