Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup S21+

(Temat utworzony: 17-06-2021 04:32 PM)
258 Wyświetlenia
tommyhilfiger
Pioneer
Opcje
Witam . Chce zakupić tel od znajomego S21+ . Telefon nowy ale on chce do zakupu dać mi tylko paragon fiskalny ze sklepu play. Czy to mi wystarczy do gwarancji. Na paragonie nie ma nr imei itd
8 Odpowiedzi
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Wszystko za mało , skąd wiesz ,że telefon nie był kupiony na raty ? Ludzie kupują , nieodpowiedzialnie wstawiają do komisu , komis daje paragon , a jeśli 1 właściciel nie spłaca i przepadł to ci zablokują i operator zarząda zwrotu bo to ich , ostrożnie . Co do gwarancji nie ma problemu . Ona jest w systemie.
tommyhilfiger
Pioneer
Opcje
Kupiony za gotówkę na firme
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
To bajka , bierz
0 Like
fototomi
Apprentice
Opcje
Telefon kupiony na raty jest blokowany przez aplikację info po hard reset aplikacja będzie pobrana . Nie kupuje się telefonów z drugiej ręki i masz tylko gwarancję a nie zwrot czy wymianę ma nowy . RODO
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Pametaj ze paragon jest właśnie gwarancja na sprzęt. Polecam go odrazu skerowac bo jednak żywotność paragonów jest ograniczona
0 Like
fototomi
Apprentice
Opcje
Zaraz kupiona na firmę a dali paragon a nie fakturę? Tak czy tak gwarancja tylko i modlenie się aby nie było "towar niezgodny z umową " bo nie zadziała to w przypadku konsumenta prywatnego
0 Like
tommyhilfiger
Pioneer
Opcje
Dzieki ,kupilem i sporządziłem umowę kupna sprzedaży
0 Like
fototomi
Apprentice
Opcje
Kolezanka kupiła s10 na raty zapłaciła gotówką bo dostała paragon i blokada koniec pieśni a postępowanie względem kupującego nie opłacalne. Kupujący miał papier ze sprzęt w dniu zakupu nie nosi wad prawnych. Kodeks cywilny par 3xx. Zaoszczędziła 600 zł i nie ma towaru niezgodnego z umową I pieniądze straciła mądry polak poszkodzie
0 Like