Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wytrzymałość baterii

(Temat utworzony: 24-02-2021 07:20 PM)
630 Wyświetlenia
s21ultra256
Journeyman
Opcje
Dzień dobry,

Ile Wam wytrzymuje bateria w s21ultra zakładając ustawienia wyświetlacza na maxa 2 karty sim i dość częste korzystanie z tel...
0 Like
7 Odpowiedzi
probowk
First Poster
Opcje
Od 7 do 18 dzwoniąc około 40 razy dziennie średnio po 2minuty. Muzyka z YouTube w samochodzie przez średnio 2h. No i w międzyczasie jakis messenger i Facebook.
0 Like
Carthal
Journeyman
Opcje
1 dzień, w tym przez 2h dziennie granie w gry, włączony bluetooth do korzystania z Samsung watcha.
0 Like
JacobWaited
Explorer
Opcje
Jak chodzi I baterię w S21 Ultra to na ten moment jest naprawdę źle... Oby Samsung wypuścił jakieś aktualizacje bo bardzo dużo użytkowników, w tym ja, narzekają na problemy z baterią. U mnie max 4-5h na ekranie, ale bardziej boli znikanie baterii podczas czuwania. Gdyby nie to, wyniki byłyby dużo lepsze.
luccassi
Pathfinder
Opcje
U mnie są to ok 2 dni. Jednak jeśli bateria ma już tylko ok 27% bardzo szybko się rozładowuje. Liczę na aktualizację.
0 Like
BoRcrew
Pathfinder
Opcje
nie mam takich problemów z tym telefonem nie grzeje się bardziej niż inne marki, cały dzień grać w gry to PC Konsola telefon słaby pomysł jak widzę tych pseudo fachowców śmiać mi się chce a już szczególnie opinia po 3 dniach a barany na forach później bee beee beee. Naj więcej standartowo najgłośniej Ci co planują kupić za 2 lata lub poprostu nie mają zasobów ale pogadać można widzą z YouTube
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@BoRcrew nie oceniaj wszystkich swoją miarą "...a barany na forach później bee beee beee...".

Staraj się być kulturalny, coś takiego jak kulturę osobistą powinieneś wynieść z rodzinnego domu. Zapewne rodzice starali się ci coś takiego wpoić do głowy. No chyba, że się mylę.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Kriss_33
Pioneer
Opcje
Po prawie dwóch latach z s21 ultra 5G bateria wytrzymuje nastepujaco.:
Godz 5:00- 85% - 15:00- 20% przy włączonym GPS, bluetooth i LTE.
Przy czym od początku jak i do teraz przy włączonym LTE telefon jest gorący przy przeglądaniu stron www nie mówiąc już o jakiejś rozgrywce w gry, 10min gry w CSR2 i wyskakuje powiadomienie o przegrzaniu telefonu, korzystanie z aparatu to samo..
0 Like