Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wydajność S21 Ultra a Note20 Ultra

(Temat utworzony: 10-05-2021 10:16 AM)
741 Wyświetlenia
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Witam zastanawiam się nad przesiadka z Note 20 Ultra (12/256) na S21 Ultra (12/256) I tu się rodzi pytanie czy jest różnica w wydajności, jakieś plusy przesiadki? I główne Pytanie czy jest sens zmieniać?

Proszę nie pisać jaka jest bateria, aparaty czy zapisywać ile ma jaki procesor.

Proszę o wypowiedzi osoby które Miały Note20 Ultra i się przesiadły na S21 Ultra.
0 Like
McMicKaY
Navigator
Opcje
Sam posiadam a co do użytkowanie bardzo dobrze długo trzyma bateria bez problemu na cały dzień
Zakrzywiony ekran ??? Nie widać tego bo w sumie jest prawie płaski
Aparaty obłęd bardzo dobre.
Nie nagrzewa się bardzo mocno wg mnie lepszy niż snap 888
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Ja mam od premiery Note20 Ultra i nie mogę o nim powiedzieć złego słowa moim zdaniem udany model. Ale chce zmienić bo mi się szybko nudzą telefony. A żaden telefon Samsung od S7 EDGE nie trzymał mi dłużej niż 10h
0 Like
McMicKaY
Navigator
Opcje
No ok większość telefonów trzyma około 9h na baterii
Ale s21 ultra to bardzo udany model
Ja przesiadłem się z S8 bardzo dobra zmiana 🙂
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Ja się wacham nad zamiana ale jeszcze zobaczymy co reszta odpisze
0 Like
GRealClone
First Poster
Opcje
Używam 21 ultra. Bateria trzyma naprawdę długo i nie zdarzyło mi się, by telefon nie wyrabiał w jakiejś apce. Aparaty pierwsza klasa. Co do krzywizny jest delikatna co mi się akurat podoba. Trochę mniejsza niż w galaxy s7 EDGE (chyba), ale jest idealnie jak ma się np animacje powiadomień wokół ekranu.
0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Proszę przeczytać pytanie nie interesuje mnie bateria aparaty. TYLKO WYDAJNOŚĆ
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ALIENX21 Już ci pisałem, że lepszą wydajność ma S21 Ultra. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystałem z modelu Note20 Ultra i zmieniłem kilka miesięcy temu na model S21 Ultra. Każdy kolejny model to ewolucja i w związku z tym nie należy spodziewać się spektakularnych różnic względem poprzednika. Tak samo było w tym przypadku. S21 Ultra to udana kontynuacja flagowych modeli z poprzedniego roku. Odświeżanie 120Hz oraz bardziej dopracowany aparat to według mnie największe zmiany. W modelu Note20 Ultra zdarzały mi się sporadycznie przycięcia czego nie zauważyłem w nowszym modelu. Każdy korzysta nieco inaczej z telefonu więc ciężko jednoznacznie odpowiedzieć czy Ty również zauważysz różnicę.

Generalnie jestem zadowolony po zmianie telefonu. Drobne różnice i usprawnienia w różnych obszarach zarówno po stronie hardware jak i software przekładają się na ogólną bardzo pozytywną ocenę nowego modelu względem poprzednika.

ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Super dziękuję za wyczerpującą odpowiedź czyli wychodzi na to że opłaca się zmienić na nowszy model. Dziękuję za odpowiedź
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. W moim przypadku byłem bardzo pozytywnie zaskoczony na plus. Jeżeli się zdecydujesz na zmianę to mam nadzieję, że również będziesz miał podobne odczucia.