Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Ustawinia - powiększenie ekranu i rozmiar czcionki

(Temat utworzony: 22-11-2019 10:31 AM)
1271 Wyświetlenia
Przemuś
Pathfinder
Opcje

Cześć,

jakie jest domyślne powiększenie ekranu w S10+ po pierwszym uruchomieniu telefonu (na świeżym systemie) oraz domyślny rozmiar czcionki? To jest w ustawieniach wyświeltacza taki poziomy suwak z trzema położeniami w przypadku tego pierwszego oraz z ośmioma położeniami w przyp. tego drugiego.

O ile pamiętam u mnie było tak, że powiększenie było na środku a rozmiar czcionki był na 4 kresce (od lewej strony).

Dobroci
Przem
0 Like

3 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemuś  Cześć. U mnie domyślne ustawinie czcionki jest na czwartej kresce jak na poniższym zrzucie:

czcionka.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemuś, z kolei fabryczne powiększenie ekranu jest ustawione na minimum tak jak to widać na poniższym zrzucie ekranowym.

Screenshot_20191122-104945_Settings.jpg

Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Tak zgadza się jeszcze jest powiększenie ekranu ustawione na minimum :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like
3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemuś  Cześć. U mnie domyślne ustawinie czcionki jest na czwartej kresce jak na poniższym zrzucie:

czcionka.jpg

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemuś, z kolei fabryczne powiększenie ekranu jest ustawione na minimum tak jak to widać na poniższym zrzucie ekranowym.

Screenshot_20191122-104945_Settings.jpg

Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Tak zgadza się jeszcze jest powiększenie ekranu ustawione na minimum :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like