Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tragiczny spadek jakości zdjec s20ultra

(Temat utworzony: 01-02-2021 08:55 PM)
1097 Wyświetlenia
Michał97
First Poster
Opcje
Jestem ciekaw ilu posiadaczom s-ki tez po wprowadzeniu "usprawnień" z aktualizacja do androida 11 popsuła się bardzo jakość zdjęć i praca samego telefonu. W wakacje, gdy naprawili aparat po fatalnym starcie z premiery tak go popsuli na poczet wprowadzenia nowej s21u.  Odnoszę takie wrażenie właśnie, że wydałem 6tys. W błoto :smiling-face:
0 Like
7 Odpowiedzi
lendis616
Journeyman
Opcje
Posiadam S20 Ultra i byłem załamany aparatem po przesiadce z Mate 20 PRO. Po ostatnich aktualizacjach widzę jednak ogromną poprawę, także raczej się nie zgodzę - mój egzemplarz, po aktualizacjach, działa lepiej, a aparat DUŻO lepiej.
0 Like
lingua
Pioneer
Opcje
Jak można wydać 6k za telefon? Kto mi to wytłumczy?
0 Like
Michał97
First Poster
Opcje
w prosty sposób mogę Ci pokazać, jak bardzo zespół się aparatprzdz rok na podstawie zdjęć...
0 Like
lendis616
Journeyman
Opcje
Nie mówię, że nie. Ale może akurat dotyczy to części egzemplarzy. Ja jestem zadowolony.
0 Like
Heniekok
Pathfinder
Opcje
na każdym forum piszesz ciągle to samo co do zdjęć to na 100 proc s20u robi lepsze fotki od mate20 pro. i nie uprawaj tu trollingu. tak samo zachowują się ludzie od iphonow które też robią gorsze zdjęcia ale są płatni którzy celowo stękają i zniechęcają do zakupu.
0 Like
maderos
Pioneer
Opcje
Proste, tak samo jak samochód za milion...kogo stać to kupi. Co nam do tego?
lendis616
Journeyman
Opcje
Nie trolluję. I owszem, moim zdaniem Mate 20 PRO robił lepsze zdjęcia od S20 Ultra. ROBIŁ, jak wspomniałem, bo moim zdaniem, po ostatnich aktualizacjach, S20U robi znacznie lepsze. Mam nadal bezpośrednie porównanie i widzę różnice, które zaczęły się pojawiać z czasem. Po latach spędzonych z wieloma modelami Huaweia przeskoczyłem na Samsunga i z nim chyba zostanę na dłużej.
0 Like