Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon przywrócił ustawienia fabryczne w kieszeni.

(Temat utworzony: 08-05-2022 08:25 AM)
3014 Wyświetlenia
combot7
Navigator
Opcje
Cześć, jak to możliwe że telefon sam przywrócił ustawienia fabryczne, gdy leżał spokojnie w kieszeni... Straciłem wszystko, pytanie czy jest możliwość jakoś przywrócić wszystkie pliki? Karty pamięci nie posiadam, wszystko było na pamięci wewnętrznej telefonu.
18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@combot7  Cześć 

Nie jest to możliwe aby telefon sam przywrócił Ustawienia fabryczne. Jeżeli rzeczywiście wszystko zniknęło z telefonu to pytanie czy była robiona jakaś kopia zapasowa?

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@combot7 Witam. Żeby to zrobić to telefon musi wykonać parę czynności więc jest to maloprawdopodobne.( ale cuda się zdarzają) Jeśli miałeś zrobioną kopie zapasową to przywrócisz jeśli nie to wszystko straciłeś.
combot7
Navigator
Opcje
Najprawdopodobniej, wsadziłem niezablokowany telefon do kieszeni, po którymś razie błędnego wpisania pinu/odcisku palca telefon chyba przywrócił ustawienia fabryczne, nie posiadam kopii, miałem zdjęcia na pewno na onedrive, ale jest przepełniony i zamrożony
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Chyba ze miałeś ustawione w aplikacji znajdź mój telefon, lub w bezpiecznej blokadzie resetowanie wszystkiego po kilkukrotnie wpisaniu błędnego pinu/hasła. Telefon odebrał to jako próbę włamania się do telefonu i usunął wszystkie dane.
combot7
Navigator
Opcje
W moim wypadku to się sprawdziło, wyciągnę telefon z kieszeni a tam powitalne opcje z wyborem języka itd.
combot7
Navigator
Opcje
Najprawdopodobniej tak było, nie wiem co miałem ustawione.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@combot7  Możliwe że właśnie ta funkcja była włączona i po wpisaniu nieprawidłowego hasła telefon się zresetował.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Taki niefart, ale jest to możliwe. A miałeś zrobioną kopie zapasową? Często nie raz jak jest w kieszeni potrafi wybrać numer i zadzwonić bądź wejść w jakaś opcje.
combot7
Navigator
Opcje
Nie miałem 😞