Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprawdzenie długości gwarancji

(Temat utworzony: 18-08-2019 11:01 PM)
2864 Wyświetlenia
patryk_t7
Voyager
Opcje

Nie znalazłem odpowiedzi w innych wątkach, więc zakładam nowy. 

W jaki sposób sprawdzić, ile czasu pozostało do końca gwarancji? Konkretniej chodzi o to, że po zakupie telefonu kliknąłem w banner w aplikacji Samsung Members i gwarancja miała zostać rozszerzona do 3 lat. Chciałbym mieć pewność co do okresu gwarancji.

PS. Mam dowód zakupu, FV z T-MOBILE.

0 Like
13 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
patryk_t7
Voyager
Opcje

Czyli jak to sprawdzić? Pisać do suportu?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@patryk_t7  A nie otrzymałeś żadnego potwierdzenia po rejestracji na e-maila ?

0 Like
patryk_t7
Voyager
Opcje

Przeszukałem skrzynkę i nic nie mam. Kiedyś jak ponownie klikałem to była informacja o zakończeniu promocji.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Powinno być w archiwum Samsung Member 

Screenshot_20190819-080934_Samsung Members.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@patryk_t7, powinieneś otrzymać wiadomość e-mail z potwierdzeniem rejestracji w promocji. Taką wiadomość otrzymałem po przystąpieniu do promocji Guard dla telefonu Note9. W wiadomości znajdują się szczegóły dotyczące telefonu, dane osobowe oraz data zakupu. Przejrzyj skrzynkę odbiorczą raz jeszcze.

patryk_t7
Voyager
Opcje

Niczego nie mam na Samsung Members ani na mailu (najprawdopodobniej trafiło do spamu i przepadło). Napisałem pytanie w aplikacji i dostałem odpowiedź, że Guard zostanie aktywowany na rok, po zakończeniu gwarancji pod koniec marca 2020 roku.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@patryk_t7, dziękuję za informację. Czyli temat został rozwiązany :winking-face:

0 Like
patryk_t7
Voyager
Opcje

Tak dopytam. Jeżeli sprzedam telefon w marcu to nowy właściciel będzie mógł skorzystać z Guard?

0 Like