Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s21 jak uruchomić wideo rozmowy nie używając żadnej aplikacji

(Temat utworzony: 03-03-2021 05:37 PM)
2017 Wyświetlenia
Bemowianin2
First Poster
Opcje

Mam pytanie jak w Samsungu  s21 uruchomić wideo  rozmowy nie używając  żadnej aplikacji

0 Like
19 Odpowiedzi
Przechodzień63
Pioneer
Opcje
Cześć Sprawdziłbym na początek czy mam uruchomione wideokonferencje u Operatora.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Bemowianin2 Większość operatorów wideorozmowy ma w standardzie. Trzeba mieć tylko świadomość że praktycznie tylko telefony Samsunga obsługują je beż żadnej aplikacji.
0 Like
Bemowianin2
First Poster
Opcje
w chodzę w telefon ikonka słuchawka i mam możliwoś zwykłej rozmowy brak kamerki
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ikona kamerki pojawi się po zaczęciu wpisywania numeru.

Screenshot_20210303-184756_Phone.jpg

0 Like
Baseniash
Explorer
Opcje
mój tel s21 android 11 OneUI 3.1 bez problemu wideo rozmowa bez jakiejkolwiek aplikacji jest możliwa. wcześniej posiadałem s10 na androidzie 10 to samo, po aktualizacji do 11, s10 jest skazany na aplikacje Google Duo! Wykonałem 100 tel do operatorów itd. Docelowo na s21 ma być to samo tak się dowiedziałem...
0 Like
Bemowianin2
First Poster
Opcje
czyli s21 wideo rozmowy tylko przez Google Duo wychodzi tylko co gdy drugi rozmówca nie używa aplikacji Google Duk
0 Like
Baseniash
Explorer
Opcje
Drugi rozmówca musi mieć też aplikacje. Możesz korzystać z innych messenger, WhatsApp itd. Z żoną mamy s21 bez problemu wideorozmowa jest możliwa. Przerabiałem to dwa dni, ojcu odstąpiłem s10 próbuje dzwonić i nagle informacja, że z danym numerem rozmowa nie jest możliwa, więc drążę temat....po pierwsze usługa musi być włączona przez operatora. Telefon do plusa -potwierdzają ,,usługa nie jest blokowana,, Dowiedziałem się od miłej pani na infolinii samsunga ze inżynierowie z ww firmy wpadli na pomysł że docelowo na tel samsung do wideorozmow będzie używana aplikacja Google duo. Dlaczego ? nie mam pojęcia....dla mnie kolejna niepotrzebna rzecz.
0 Like
Baseniash
Explorer
Opcje
Ale zastanawia mnie dlaczego ja mogę a ty nie na tych samych tel. tel na kartę czy abonament ?
0 Like
Przechodzień63
Pioneer
Opcje
Jak się wchodzi w kontakt to widać ikonę niebieską kamerki. Zobacz czy Masz aplikację Google duo włączoną. jak się wyłączy tą aplikację to znika możliwość wideorozmów z telefonu.
0 Like