Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S21, 128GB czy 256GB ?

(Temat utworzony: 26-11-2021 06:47 PM)
2090 Wyświetlenia
michvu
Pioneer
Opcje
Hej,

Proszę o szczere opinie i polecenie dotyczące zakupu telefonu Samsung S21. Pierwszy raz w życiu decyduje się na flagowca i otrzymałem atrakcyjną ofertę na wersje 128GB. Tu moje pytanie dotyczące pamięci telefonu czy 128GB to wystarczająco (ile pozostaje dla użytkownika) czy jeśli ten model to tylko wersja 256GB. Dodam, że obecnie użytkuje od kilku lat Samsunga A8 i nie przerobiłem karty pamięci (screen w załączeniu) . Z góry dziękuję za opinię i polecenia!

image

0 Like
17 Odpowiedzi
Łuki191919
Explorer
Opcje
128gb Ci wystarczy o ile nie robisz sporo zdjec i filmów bo one najwiecej zajmuja
Nisia
Voyager
Opcje
Jeśli będziesz nagrywał zdjęcia i filmy wysokiej rozdzielczości to kupuj 256GB
michvu
Pioneer
Opcje
Dzieki za szybkie odpowiedzi. Nie ukrywam zdjęć robię dużo nie mniej jednak nie mam teraz takich warunków technicznych jakie ma s21. Regularnie zgrywam też zdjęcia na chmury czy pc. Pytanie ile zdjęć faktycznie by weszło na 128gb pod korek albo ile faktycznie że 128gb jest na użytek użytkownika. Zastanawiam się teraz też czy 256gb będzie działało tak samo jak 128gb przy 8gb ramu?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@michvu  Cześć 

Warto wziąć większą wersję pamięciową i nie przejmować się że zabraknie miejsca. Oczywiście taką wersja może być trochę droższa. 

michvu
Pioneer
Opcje
S21 nie ma możliwości rozszerzenia o karty pamięci i fakt dopłata do 256gb jest wyższa dlatego pytam :smiling-face:
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
128 wysyarcza zdecydowanie jak zgrywasz zdjęcia jak narobisz
KBiel
Journeyman
Opcje
Jak dużo instaluje i nagdrywasz i robisz zdj to 256gb
Łuki191919
Explorer
Opcje
Jak sam widzisz rozne sa opinie w kazdym razie od przybytku glowa nie boli pozdrawiam😉😊
michvu
Pioneer
Opcje
No cóż dzięki wszystkim za opinię, "zaryzykuje" z wersją 128GB
0 Like