Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

samsung s10 plus samoczynne ponowne uruchamianie

(Temat utworzony: 04-03-2021 01:18 PM)
1544 Wyświetlenia
SebaTyl
Pioneer
Opcje
Witam,

Po aktualizacji marcowej w tym do one ui 3.1 telefon samoczynnie, codziennie sam się ponownie uruchamia. Czy ktoś też to zauważył???
13 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź czy przypadkiem nie jest włączona opcja automatycznego restartu o określonej godzinie. Przejdź kolejno do: Ustawienia > Pielęgnacja urządzenia > trzy kropki > Automatyzacja > Automatyczne resetowanie o ustalonych porach.

SebaTyl
Pioneer
Opcje
wiem o co chodzi, nie ma tej funkcji aktywnej, ale dzięki za odpowiedź
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Instrukcja poniżej.

Instrukcja - wipe cache partition:
Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu.
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

SebaTyl
Pioneer
Opcje
cześć. sprawdziłem i od android 11 i one ui 3.0 aby wykonać tą czynność trzeba przez kabel usb podpiąć się do komputera inaczej tylko restartujesz telefon. pozdrawiam
0 Like
SebaTyl
Pioneer
Opcje
wykonałem, zobaczymy czy pomoże...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zgadza się. Dodatkowy krok z podpięciem kabla znajduje się w odnośniku, który podałem w poprzedniej wiadomości. Daj znać czy udało się rozwiązać problem.

SebaTyl
Pioneer
Opcje
witam. niestety telefon mimo tych zabiegów cały czas sam się restartuje:( myślę, że to jest jakiś błąd w marcowej aktualizacji oprogramowania. musi to naprawić samsung.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz jeszcze spróbować przywrócić ustawienia fabryczne bez wgrywania kopii zapasowej. Na ten zabieg trzeba poświęcić więcej czasu. Gdyby problem dotyczył marcowej aktualizacji to zgłosiłoby się więcej osób z takim problemem. Na ten moment jesteś jedyną osobą.

Instrukcja - hard reset:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

SebaTyl
Pioneer
Opcje
nie dziękuję, za dużo konfigurowania, logowania, ustawiania... poczekam co odpisze samsung...
0 Like