Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samoczynne obracanie ekranu i minimalizowanie aplikacji S10 Plus

(Temat utworzony: 29-11-2021 09:19 AM)
952 Wyświetlenia
Call_me_Tony
Apprentice
Opcje
Witajcie,
potrzebuję Waszej pomocy, bo nie mam pomysłu jak to rozwiązać. W moim S10 Plus niedawno pojawił się problem w kilku aplikacjach polegający na tym, że podczas korzystania z YouTube, trzymając telefon w pozycji horyzontalnej, oglądając filmik na pełnym ekranie, obraca mi ekran do pozycji pionowej. W przypadku korzystania z aplikacji Player, oglądając filmik na pełnym ekranie widać jak próbuje próbuje obraz o 180 stopni, ale wraca do pozycji wyjściowej i zatrzymuje odtwarzanie filmiku. Natomiast w przypadku korzystania z map Googla (zauważyłem to podczas korzystania z nawigacji), minimalizuje mi aplikację do małego okienka, czyli opcji PiP (Picture in picture). Wyłączałem opcję autoobracania, robiłem wipe cache partition, ale niestety nic to nie pomogło. Macie jakiś pomysł jak to naprawić?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Call_me_Tony  Zapoznaj się z tym tematem. Tak na przyszłość warto jest przeszukać zawartość forum czy nie było podobnych tematów.

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s10/obracanie-ekranu-galacy-s10/m-p/4235967/highlig...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Call_me_Tony  Zapoznaj się z tym tematem. Tak na przyszłość warto jest przeszukać zawartość forum czy nie było podobnych tematów.

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s10/obracanie-ekranu-galacy-s10/m-p/4235967/highlig...

Call_me_Tony
Apprentice
Opcje
Dziękuję za podrzucenie linka, jak widać za słabo szukałem. Następnym razem zrobię to dokładnie.
Dziękuję za pomoc, bo udało się rozwiązać problem. Wszystko się zgadza z tym, o czym była mowa w podlinkowanym temacie.
Temat do zamknięcia.