Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 Ultra wolne ładowanie

(Temat utworzony: 30-01-2021 01:06 AM)
4134 Wyświetlenia
silaque
Student
Opcje
Telefon ładuje się ponad 2h na 45w ładowarce. Opcją szybkiego ładowania jest włączona, ale mam wrażenie jakby nie działała prawidłowo. 
0 Like
20 Odpowiedzi
szasz5
First Poster
Opcje
Witam , proszę sprawdzić przewód zasilający. Miałem podobną sytuację po wymianie przewodu wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam😉
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@silaque  Witam 

Czy po włączeniu szybkiego ładowania i podpięciu odpowiedniej ładowarki pojawia się komunikat o szybkim ładowaniu?

0 Like
Artek740823
Navigator
Opcje
Sprawdź przewód do ładowania
0 Like
bizzAr
First Poster
Opcje
Oprócz włączonej funkcji trzeba potwierdzić szybkie ładowanie za pierwszym razem.
0 Like
silaque
Student
Opcje
"podłączono szybką ładowarkę", tylko czas jaki pokazuje do naładowania jest strasznie długi i nie wiem czy mam się tym sugerować czy nie
0 Like
silaque
Student
Opcje
używałem kilku kabli i ładowarek. na tej najszybszej 45w czas nie spada o połowę względem wolniejszych tylko NP o 15/20 minut
0 Like
silaque
Student
Opcje
A jeżeli tego nie potwierdziłem to mogę to jakoś zrobić? to jest jakaś inna opcja oprócz tej w baterii "szybkie ladowanie"?
0 Like
bizzAr
First Poster
Opcje
Wpisz w ustawieniach, po naciśnięciu lupy "szybkie ładowanie". Przekieruje we właściwe miejsce.
0 Like
silaque
Student
Opcje
wszystkie opcje zaznaczone, oprócz tego mogę coś jeszcze zrobić? bateria dopiero dzisiaj skończyła się uczyć schematu użytkowania, ale wątpię żeby to miało jakiś wpływ na prędkość ladowania

Screenshot_20210130-092539_Device care.jpg

0 Like