Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 lagi w grach

(Temat utworzony: 23-04-2021 09:33 PM)
2435 Wyświetlenia
MouserPL
Explorer
Opcje
Witam. Od kilku dni coś dziwnego dzieje się z moim s21. Praktycznie nie da się grać w gry typu call of duty, bądź dead by daylight. Tak wiem są to wymagające gry, ale na moim starym telefonie działały beż zarzutu. Formatowałem telefon, wlaczalem/wyłączałem game launcher i nic nie pomaga. Spadki do kilkunastu fps.
Proszę o pomoc.
46 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @MouserPL 

Problem występuje od samego początku czy później zaczął (np. po aktualizacji)?

0 Like
MouserPL
Explorer
Opcje
Zaczęło się kilka dni temu... nie pamiętam czy zaraz po kwietniowej aktualizacji systemowej. Ciężko powiedzieć, napewno nie jest to wina aktualizacji którejś z gier.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MouserPL  Problem będzie raczej po stronie gier/aplikacji.

Co myślisz @Kacper2 ?

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PrzemekM @MouserPL Może gry nie są jeszcze zoptymalizowane pod najnowszą wersję. 

Na początek spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.
[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

Jeżeli Wipe Cache Partition nie pomoże zainstaluj ponownie grę. 

MouserPL
Explorer
Opcje
@PrzemekM moj znajomy ma ten sam model co moj i te gry chodzą mu w betonowych 60 fps. Zresztą na moim starym xiaomi działają bez zarzutu. O co tu chodzi?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@MouserPL Wykonaj wskazówkę podaną wyżej😀

0 Like
MouserPL
Explorer
Opcje
Zaraz to zrobię. Dzięki za pomoc. Później napiszę czy pomogło 😀
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MouserPL  W takim razie wykonaj wskazówki podane powyżej przez @Kacper2  i daj znać jak po tym zabiegu.

MouserPL
Explorer
Opcje
Zrobiłem to co mi zaproponowaliście. Nie dało to absolutnie nic. Jestem załamany. Telefon za ponad 4 tysiące i działa gorzej niż moje stare xiaomi za 1500 zł. Co ja mam zrobić? 😞
0 Like