Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 edycja wideo

(Temat utworzony: 22-03-2021 05:23 PM)
1313 Wyświetlenia
Jaga17
Explorer
Opcje
Cześć nakręciłam krótki filmik wideo chciałabym w nim wyciąć minutę filmu... widzę edycje, widzę nożyczki ale niestety jakoś ta operacja się nie udaje Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to zrobić
0 Like
9 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jaga17  Witam 

A co dokładnie się dzieje podczas edytowania filmu?

0 Like
Jaga17
Explorer
Opcje
Hej, chciałam wyciąć fragment filmu, ale nie udaje się to.Zaznaczam miejsce cięcia, klikam nożyczki ale wybrany fragment zostaję..
0 Like
Jaga17
Explorer
Opcje
Ściągnęłam instrukcje telefonu, ale tego w niej nie ma🙃
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Klikamy nożyczki,  z lewej strony cienkim suwakiem zaznaczamy w którym miejscu ma zacząć się film a grubszym suwakiem z prawej strony koniec. Później u góry klikamy Zapisz.

Screenshot_20210322-234220_Video Editor.jpg

Jaga17
Explorer
Opcje
Dziękuję bardzo! a jak wyciąć że środka fragment?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jaga17  dokładnie w taki sam sposób operując tymi dwoma suwakami.  Lewy bliżej środka i prawy w tym miejscu w którym chcemy zakończyć film.

Jaga17
Explorer
Opcje
dziękuję, będę próbować!
Jaga17
Explorer
Opcje
prawie się udało..🙈ale.. filmik ma 3 minuty, chciałam usunąć fragment od 0.48 do 1.36 reszta jest ok ..czyli chciałam połączyć fragment od 0.48 z 1. 37 i filmik mialby wyciety fragment 49s. jakiś pomysł?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Jaga17 potnij film na fragmenty w miejscach gdzie masz początek i koniec tego co chcesz usunąć i zapisz je jako oddzielne filmy. Następnie wybierz opcję tworzenia nowego filmu, wybierz fragmenty przed 48 sekundą oraz po 1.37 sekundach i połącz je. W ten sposób osiągniesz to co planowałaś.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.