Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 5G Zwiększenie głośności rozmów.

(Temat utworzony: 14-09-2021 10:43 AM)
2591 Wyświetlenia
Sidkwa
Voyager
Opcje

Szukam, szukam i nie znajduję nigdzie w opcjach telefonu możliwości zwiększenia głośności rozmów (nie chodzi o głośność w słuchawkach tylko tradycyjną w "słuchawce"). W recenzjach telefonu i na YT nasłuchałem się jaką świetną jakość rozmów ma ten telefon a mnie od dłuższego czasu (od początku zakupu) irytuje niska głośność. Może z wiekiem przygłuchłem ale w takim razie chciałbym sobie podgłośnić rozmowy i nie jestem nigdzie wstanie takiej opcji znaleźć. Czy jestem ślepy? 

W normalnym telefonie tutaj powinna być też opcja "połączenia" gdzie zwiększa się lub zmniejsza głośność rozmów. Ale mam wrażenie że Samsung o niej zapomniał i nie można tego regulować w telefonie za 4k.

Screenshot_20210914-105205_Settings.jpg

11 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

W czasie rozmowy pogłośnisz klawiszem +/- głośności.

Screenshot_20210914-104823_Call.jpg

Sidkwa
Voyager
Opcje

OK. Ale chciałbym na stałe w opcjach "na sztywno" ustawić odpowiedni poziom tylko dla rozmów. Jak tym klawiszem +/- zmieniam skalę to zmienia się głośność dla wszystkiego. A ja chcę tylko ustawić sobie na sztywno rozmowy. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

U mnie wygląda tak jak na zdjęciu.

Screenshot_20210914-110304_Call.jpg

Sidkwa
Voyager
Opcje

Ja nie mam tej słuchawki po prawej którą ty masz. Dziwne bardzo. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Może koledzy @mirudo24  @kamil40013  sprawdzą jak jest u nich.

0 Like
Sidkwa
Voyager
Opcje

Ok znalazłem. Trzeba było szukać nie w opcjach jak w normalnych telefonach tylko wtedy gdy ktoś dzwoni do nas. Wtedy trzeba wejść w ekran podgłaśniania i jest ta słuchawka. Jakby po ludzku nie dało się tej słuchawki dodać w opcjach głośności. Mało intuicyjne to jest. 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sidkwa, Ta słuchawka pojawia się tylko w trakcie trwającego połączenia.

Sidkwa
Voyager
Opcje

Dokładnie tak. A powinna być w opcjach głośności bo tam intuicyjnie się jej szuka. W każdym "normalnym" telefonie tak jest ale tutaj dziwnie to rozwiązali. 

0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Na przykład gdzie jest tak jak piszesz? Możesz podzielić się screenshotem?
0 Like