Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S10e obcina zdjecia na insta itd.

(Temat utworzony: 29-02-2020 09:24 AM)
832 Wyświetlenia
Defender110
First Poster
Opcje

Witam wszystkich. Moje s10e obcina przegladane  zdjecia na instagramie , fb etc. Czy macie ten sam problem ? Jakieś rozwiązanie?

0 Like
20 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Defender110  Może to być wina aplikacji :thinking-face:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Defender110 a możesz dokładnie opisać lub zobrazować na czym polega to obcinanie. Specjalnie sprawdziłem na moim S10+ i widzę zdjęcia i grafiki dokładnie takiej wielkości jak je wstawiałem na różne serwisy.

I raczej jest tak jak napisał kolega @PrzemekM , to nie telefon a poszczególne aplikacje to robią, o ile faktycznie taki problem występuje.

A w tym przypadku należy zwrócić się do twórców tych aplikacji. My tu na forum i producent telefonu nic nie zdziałamy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Defender110, może masz włączone powiększenie ekranu? W jakich aplikacjach masz jeszcze problem?

0 Like
Defender110
First Poster
Opcje

Screenshot_20200301-184524_Messenger.jpg

0 Like
Defender110
First Poster
Opcje

Obcina nie moje zdjęcia a czyjeś ze stories itd 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Defender110  To jest kwestia tego jak ktoś wrzucił to zdjecie. Nie doasował rozmiaru tylko domyślnie udostępnił. 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Defender110 i nie obcina tego telefon a sama aplikacja, więc jeżeli dalej masz zastrzeżenia zgłoś problem do działu wsparcia lub twórcy aplikacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Defender110
First Poster
Opcje

Screenshot_20200301-201612_Chrome.jpg

A strony też ktoś źle wrzucił? Nie wiem czemu ale nie miałem nigdy z czymś takim problemów,  a z s10e jest ich coraz więcej.  

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Defender110, sprawdziłeś czy masz włączone powiększenie ekranu (Ustawienia > Wyświetlacz > Powiększenie ekranu)?

0 Like