08-04-2019 07:59 AM
Witam.
Czy jest ktoś kto przesiadł się z S7 na S10e ?
Najbardziej interesuje mnie czy jest duża różnica w jakości zdjęć (głównie tych dziennych)?
I jakie są ogólne różnice na plus i na minus ?
Ja już przed zakupem wiem, że będzie mi brakować diody powiadomień oraz fizycznego przycisku home (często odbierałem nim połączenia gdy miałem mokre/brudne ręce)...
08-04-2019 08:08 AM
Hej @SzabelFTN czy widziałeś temat ze zdjęciami ? https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-S10e-S10-S10/Zdjęcia-wykonane-naszymi-S10tkami/m-p/991152
08-04-2019 09:09 AM
Oczywiście, że widziałem. Ale tak jak pisałem mnie bardziej interesują zdjęcia w dzień. Nie wieczorem lub w nocy. A także czy ktoś ma jakieś bezpośrednie porównanie zdjęć z obu telefonów tego samego kadru...
07-05-2019 10:05 AM — edytowano 07-05-2019 10:05 AM
Osobiście, sam przesiadłem się z s7 na s10. Nie ukrywam, że do tej pory korzystam z dwóch. Jeżeli mowa tu o jakości, kwestia jest, gdzie te zdjęcia będzie się oglądało. Na telefonach wygląda podobnie (jeżeli zdjęcia z obu telefonów są ostre). Aczkolwiek, jeśli chodzi o telewizor. Rożnica jest znacząca. Na minus, w sumie jak dla mnie największy. Brak diody, może kiedyś dadzą aktualizację, gdzie obramówka przedniego aparatu będzie chociaż pokazywać co 30 sek. wyznaczony kolor do aplikacji, nie wymagam jak w s7
Ogólnie fajne są oba telefony, nie licząc bajerów odnośnie czytnika, ładowania innych urządzeń telefonem, pamięcią itd. Szczerze nie bardzo zaskoczył mnie skok technologiczny. Jedynie dlaczego tak naprawdę kupiłem ten telefon, to fakt, że ma naprawdę dobrą stabilizację ekranu podczas nagrywania wideo. Wiadomo, każdy ma swoje priorytety odnośnie telefonów
PS. Moja subiektywna opinia
08-05-2019 09:43 AM
Cześć @MaciejJB!
Miło słyszeć, że jesteś zadowolony z S10
Odnośnie do diody powiadomień, sprawdź poniższy wątek:
Brak diody LED dla powiadomień w S10 - czym ją zastąpić?
08-05-2019 01:28 PM