Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesiadka na S10e z S7

(Temat utworzony: 08-04-2019 07:59 AM)
2224 Wyświetlenia
SzabelFTN
Voyager
Opcje

Witam.

Czy jest ktoś kto przesiadł się z S7 na S10e ?

Najbardziej interesuje mnie czy jest duża różnica w jakości zdjęć (głównie tych dziennych)?

I jakie są ogólne różnice na plus i na minus ?

Ja już przed zakupem wiem, że będzie mi brakować diody powiadomień oraz fizycznego przycisku home (często odbierałem nim połączenia gdy miałem mokre/brudne ręce)...

0 Like
5 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
SzabelFTN
Voyager
Opcje

Oczywiście, że widziałem. Ale tak jak pisałem mnie bardziej interesują zdjęcia w dzień. Nie wieczorem lub w nocy. A także czy ktoś ma jakieś bezpośrednie porównanie zdjęć z obu telefonów tego samego kadru...

0 Like
MaciejJB
Explorer
Opcje

Osobiście, sam przesiadłem się z s7 na s10. Nie ukrywam, że do tej pory korzystam z dwóch. Jeżeli mowa tu o jakości, kwestia jest, gdzie te zdjęcia będzie się oglądało. Na telefonach wygląda podobnie (jeżeli zdjęcia z obu telefonów są ostre). Aczkolwiek, jeśli chodzi o telewizor. Rożnica jest znacząca. Na minus, w sumie jak dla mnie największy. Brak diody, może kiedyś dadzą aktualizację, gdzie obramówka przedniego aparatu będzie chociaż pokazywać co 30 sek. wyznaczony kolor do aplikacji, nie wymagam jak w s7 :winking-face:
Ogólnie fajne są oba telefony, nie licząc bajerów odnośnie czytnika, ładowania innych urządzeń telefonem, pamięcią itd. Szczerze nie bardzo zaskoczył mnie skok technologiczny. Jedynie dlaczego tak naprawdę kupiłem ten telefon, to fakt, że ma naprawdę dobrą stabilizację ekranu podczas nagrywania wideo. Wiadomo, każdy ma swoje priorytety odnośnie telefonów :winking-face:
PS. Moja subiektywna opinia :winking-face:

RadekK
Hotshot
Opcje

Cześć @MaciejJB!
Miło słyszeć, że jesteś zadowolony z S10 :victory-hand:

Odnośnie do diody powiadomień, sprawdź poniższy wątek:
Brak diody LED dla powiadomień w S10 - czym ją zastąpić?

MaciejJB
Explorer
Opcje

Cześć RadekK ,

Ta aplikacja zbytnio mnie nie zadowala, gdyż ma swoje bolączki. Dlatego wolę już to co jest. Ew. można poczekać na ruch samsunga w tej sprawie :smiling-face:
Ale dziękuję za chęci :smiling-face:
0 Like